Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 30 augusti 2010

Erkännande

Japp,jag måste Erkänna en sak...Jag Älskar att titta på Stand-up. Finns de inget av intresse klockan 2 på natten när man vänder på dygnet,så är stand-up de absolut bästa.
Inatt låg jag i soffan & garvade mellan nysningar & hostattacker. Just nu tittar jag oxå på de,samma program jag såg i natt,men de gör inget. Den här Ross Noble är hur rolig som hellst.
Har iofs lite svårt för Svenska stå-uppare. Gillar de Brittiska mer.
Vi har hur många kanaler som helst,men när de är helg,natt & de endera är rysare eller porrisar på kanalerna så är jag glad över dessa knasiga kanaler vi har...Typ alla Discovery-kanaler då ser man så klart på LA-ink,CakeBoss eller ouppklarade Brott. Men för de mesta så ser jag på Tv4 Komedi,där är de massa Stand-up på nätterna.
Skulle oxå vilja roa folk & dessutom tjäna pengar på de. Dra några Bellman-skämt & så kan man köpa sej en Ferrari F40 Svart såklar efter ett par 3 skämt...med Tonade rutor,så ingen kan se när lilleman visar sitt bästa finger.
Misstänker att de flesta Stand-uppare har någon form av ADHD,med tanke på att de pratar om en sak & rätt som de är så pratar dom om nåt helt annat & sen när man tror att man hänger med så har dom bytt samtalsämne igen. Plockar upp nåt av de gamla samtalsämnena som dom pratade om för 30 min tidigare,spinner vidare på de & så rätt som de är så pratar dom om nåt helt annat igen.
Pratar ni med mej nån gång,vissa gör ju de dagligen...särskilt Tommy då,han kan säkert associera(vet att jag stavade rätt där,har nämligen hittat Stavningskontroll-knappen) men å andra sidan vet jag inte om associera passar in i den här meningen, men ööhhmm,ja, han vet iaf hur jag pratar...nu tappade jag bort mej & hur mycket jag än läser de senaste meningarna så fattar jag inte hur jag tänkte när jag skrev dom,jag hade ett väldigt bra argument i hjärnan,men så hittade jag ju såklart den där knappen om rättstavning & då blev de lite mer intressant. Argument hade jag iaf stavat rätt,utan hjälp.
Men om man gör de lite lättare & inte invecklar sej i massa fina konstiga ord som jag egentligen inte har någon som hellst aning om vad de egentligen betyder. Tommy vet att om jag börjar prata om nåt,så kan jag helt plötsligt börja prata om nåt helt annat eller så kan jag börja på en mening,hitta nåt intressant som står i tidningen & så glömmer jag bort de jag pratade om & börjar prata om de som står i tidningen istället,efter sisådär 20 min kan jag komma på vad jag pratade om 20min tidigare & börja prata om de då...hellst då när Tommy börjat prata om nåt så att jag måste avbryta honom & göra så att han tappar bort sej själv. Å vet ni vad som händer då?? Då blir jag förbannad på honom för att han börjar en mening utan att komma till poängen eller slutet på meningen. Vet inte vad jag ska kalla de med ett finare ord, inte med ett fulare heller för den delen.

Nu är klockan för mycket & Erik ska hämtas innom 5 min. Gasa är de som gäller här nu då.
ses

Inga kommentarer: