Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 21 augusti 2010

Plock

Idag håller jag på att plocka igen,massa saker som ligger överallt. Varför kunde inte jag ha blivit Hyperduper Pedantisk,så där pedantisk att nästan ingen skulle våga röra sej i huset. Allt skinande rent & inga ketchupfläckar som är intorkade i bordet,inga hårdbrödsmulor som sticks genom byxorna när man sitter på stolen eller halva Eriks tallrik med ris som ligger på golvet....som spilldes ut för några dagar sen(inte tallriken då,men riset).
Kan med handen på höger skinka säga att jag gillar när de är städat,när man slipper skitiga strumpor som ligger vid soffan(TOMMY!!!),Eriks bilar ihopplockade & att inte mina 6 garderober har drabbats av kräksjuka så allt ligger på golvet. Men jag är för lat helt enkelt. Varför göra idag det jag kan göra imorron?? Ett av mina favorit ordspråk.
De jag är pedantisk med,eller rättare sagt är de en tvångstanke egentligen,de är ju att tallrikarna ska vara varannan röd varannan grå. Men eftersom Erik sakta men säkert lessnat på dessa tallrikar & med ojämna mellanrum förstör nån då & då...(Tror att de enbart är för att han lessnat på dessa då & försöker få oss(Tommy) att köpa nya,vita,skinande & icke repiga tallrikar på IKEA) så går de ju inte allt för bra att få dom varannan nu. För mej är de Irriterande som bara den.
Sitter & tittar på en som försöker lifta här utanför just nu...& innom loppet av 2 sek som de tog för mej att svara på ett sms så är han borta. Han fick napp på engång tror jag.
Väldigt bra med insynskyddat glas,jag ser allt & dom ser inte mej. En fönstergluttares våta dröm.
Noopppe,han fick inget napp han kom nyss upp ur diket?!? Nu kan man undra om den Livsfarliga gamla gubben från Undrom är ute,eftersom jag är en snäll tjej som hänger jag inte ut honom med namn. Vi kallar honom för LGGFU...Livsfarliga gamla gubben från Undrom.
Säger bara att vissa inte ska ha Körkort.
Nu har jag totalt tappat tråden & känner inte för att ta upp den igen.
Emma är på väg hit & ska raka mitt hår. De ni,Lisa Goes Crazzzzy.
Nu fick liftaren Jävlar i mej napp...Hej då med honom. Gillar inte när folk står nere vid vägen. Rätt som de är lessnar dom & kommer hit för att låna tele eller nåt. Har ju alltid dörren låst,men jag poppar ju så rutorna skallrar & hela huset vibrerar. Så jag kan ju inte låtsas att jag inte är hemma.

Sandslån ikväll,inget regn tack!!!!

ses

Inga kommentarer: