Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 12 december 2008

Luciafirande utan ERIK.

Ja,igår va de Lucia på dagis & dagen till ära hade jag tillochmed med mej kameran (som oftast gömmer sej på olika platser så att jag inte ska hitta den). Satt redo med den när dom kom in tassande & sjöng,brände av några kort,men jag såg lixom inte till min lilleman nånstans. Tänkte att han står väl bakom nån tomteluva eller Luciakrona. Men hur mycket vi än tittade så fanns han inte där. DOM HADE GLÖMT HAN INNE PÅ DAGIS!!!
Men de kom dom inte på förrän ganska så långt efter de att dom lussat klart,när först Jane & sen jag påpekade att han inte varit med i tåget.
En av dagispersonalen höll på att byta kläder på honom när jag kom in i dagislokalerna. Men de va ju inte hans Tomtekläder han hade kissat ner,de va hans vanliga kläder.
Då gatt jag fråga om han överhuvudtaget hade varit med & Lussat."Jooo,de hade han" fick jag till svar,men samtidigt såg hon lite nervös ut. Men varför har han kissat ner sina "vanliga" kläder & inte Tomtedräkten?? & varför har han grinat??Han va ju alldelens grinmosig i ansiktet. Mammadetektiv kom igång..
Efter ett tag så kom 2 personal fram till mej & bad att få prata med mej lite avskilt. De visade sej att jag hade haft rätt,han hade inte varit med i tåget. Dom hade glömt han inne på dagis. Min första tanke va "okej,de va ju klantigt,men man kan ju göra misstag". Men sen kom jag på andra tankar...hur kul är de för en snart 3 årig varelse att bli lämnade själv. Att de blir alldelens tyst,där de nyss varit fullrulle. Att inte en enda människa svarar när man ropar,när man inte kan öppna dörrarna själv.
Men han kan lika gärna inte tänkt på de,han gillar att vara för sej själv & pyssla på,men han brukar ropa vid jämna mellanrum så att han vet att vi är i huset.
Den här gången har han säkert ropat,men ingen svarat.. Annars så hade han inte varit grinmosig & nerkissad.
De va ju bra av personalen att dom erkännde att de brustit i kommunikationen mellan dom,men sånt här får inte hända!!
Men jag tror inte Erik brydde sej nämvärt efter ett tag. Han sprang runt med de andra barna & stojade.
Men alla små Lucior,tomtar,pepparkaksgummor/gubbar,tärnor & stjärngossar va sååå duktiga att sjunga & dom va såå söta. Men de va tråkigt att våran lilla tomte inte va med..

Inatt har jag jobbat,känner mej lite mosig,de är jobbigt när man inte får sova så länge man vill de nätter man går av. Men de blir tidig kväll i kväll sen blir de full gas hela dagen imorron.
Min pappa har lovat att köra hem Erik hit på söndag em. Eftersom jag ska på fest på lördagkväll & sen på söndag ska jag jobba natt. Eftersom jag vet att jag inte kommer att vara nykter på lördag så ville jag inte stressa för att hämta erik vid nån tid när jag tror att jag kan köra igen & sen åka hem för att försöka sova en stund innan jobbet kallar. De tar ju iaf 1½-2 timmar tur & retur till mor & far.
De som känner till min relation till min pappa & allt vad som hänt så är de verkligen så att man får rita korset i taket..

Näe tiden flyger iväg,nu ska jag hämta lilleman sen ska jag nog baka nån kaksort så att de finns nåt i kakväg nu när jag fyller år..

1 kommentar:

Jane sa...

Tjohooo...hur blir det med ditt kalas i morrn?? när får man fira dig då?? presenten jag ska ge dig kommer lite senare den är på väg..;)kommer med posten till veckan..
Jag kommer som sagt inte att vara med i morgon,ni kommer nog få skojigare utan mig..hehe är inte på något party humör;)
Nä nu ska jag göra nått, vi ska ju på julbord ikväll, hör av dig om din födelsedagsfirning..