Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 23 december 2008

sjuk

Så va man sjuk igen. Har ont i halsen & hosta,snorig & huvudvärk. Men de är som vanligt,varje jul så dras jag med nån åkomma,den här gången förskylning.
Idag ska jag träffa min pappa på stan kl 10.00, inte en minut senare. Då ska vi tydligen gå & köpa julklappar...vet inte till vem,men de är väl inte så svårt att gissa sej till...Erik.
Igår gjorde jag mera knäck,den här gången vart den inte stenhård som tur va. Gjorde även vitchokladtryffel,men den vägrar stelna,tror inte den stelnat över natten heller. Har lite svårt att hantera misslyckanden ännu värre blir de när man följt receptet noga & de blir bara koskit av allt. Skulle även göra Rockey Road,skalade pistagenötterna,klippte till "sockerbitarne" till mindre delar & dumlekolan va köpt,men då va chokladen slut,irriterande som en finne i örat. De är ganska mycket choklad som behövs (600g) men jag trodde att jag hade de hemma,de finns alltid massa blockchoklad hemma i min bakarlåda,men inte när jag verkligen behöver de.
Jag har ju varit hemma ganska så mycket & då har jag bakat en massa godsaker som jag har hittat i allehanda receptböcker. Har även bränt en del i mickron när jag skulle smällta chokladen till en kaka,de luktade bränd choklad i flera dagar.
Recept är nåt jag går igång på,har en uppsjö av kokböcker,kakböcker & drinkböcker. Undra om de är Tsk eller Msk som jag går igång på eller om de är Liter. Här behövs inge förspel,ge mej en kokbok så är de bara att köra sen=)

Vill gärna dela med mej av massa kort jag tagit,granen,mina älsklingar,mej själv & massa andra saker. Men jag är inget datageni så ni får hålla tillgodo med mitt skrivande. De saknas nåt i datorn tror de heter minneskortsläsare,vet inte om de finns nåt som heter de egentligen,men nåt sånt kallas de för. Så Robert förklarade hur man gick till väga när man inte hade den där funktionen. Man skulle klicka lite där & sen skulle man klicka lite där,sen funkar de. Aha sa jag & skulle verka smart så jag sa att jag förstog,men han skulle lika gärna kunna prata Grekiska.
De lät så lätt,men....

Näe nu ska jag duscha & fixa frulle åt min mindre älskling (min stora jobbar),sen ska vi fara iväg till stan. Känner en viss odör oxå,så jag har ett blöjbyte på min agenda oxå,innan jag kan göra nåt annat.

ses..

1 kommentar:

Jane sa...

skulle mig oxå till att göra rocky road! Malin sa att det är så gött, men jag har bara choklad hemma;) fniss..


Nä nu ska jag fortsätta med snortorkandet=( ha det gott höres väl i morrn, måste ju lämna Eriks klapp=)