Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 19 december 2008

Redan fredag??

Vart har veckan tagit vägen?? kära nån.
Tyckte att jag hade gott om tid till Julstöket,men vipps så har dagarna gått.
Så igår så gjorde jag knäck (stenhård), chokladtryffel(vägrar stelna) & Liongodis (inte så misslyckade). Sen sov jag till & från hela dagen (när jag inte gjorde godis). Erik va oxå hemma & han sov lika mycket han.
Vaknade vid 3.30 igårmorse & kunde inte somna om så jag gick upp & tittade på Tv & drack te & mös i soffan. Så när Tommy for på jobbet & Erik va klarvaken,ja,då va jag så trött så ögonen gick i kors. Men då va de ju bara att roa lilleman tills han blev trött.

Erik gjorde illa rumpan igår oxå. Skulle hjälpa Tommy nere i källaren & jag misstänker att han ramlade baklänges på vedhögen där nere. Så han skrapade sej på skinkan & fick nån sticka. Jag,den snälla mamman,kunde ju så klart inte låta bli att skratta när Tommy kom upp med en storgråtande Erik i famnen. Frågade vad som hänt & Erik stortjuter att han gjorde illa Bumpan. Men efter att vi blåst(kändes lite konstigt att stå & blåsa på baken) & försäkrat Erik att han inte blöder så va de bra. Men han har ont idag när han sitter på Bumpan=)
Måste även fixa en ny säng eller en tjockare madrass. Hans säng är för hård säger han,han får ont i ryggen säger han. Men jag vet inte om de är ett sätt att få sova i våran säng..eller inte. Dom är ju inte dum dom små liven.

Idag har dagen börjat med skorpbak,saffransbiscotti närmare bestämt. Så nu luktar hela huset saffran & jul. Ska fara på affären idag oxå,vi har inte en gnutta mat hemma. De är bara så drygt att fara när man sitter hemma i pyjamas & omålade ögon.
Men vill man inte svälta så är de nog lika bra att dra på sej byxor & dra några drag med mascaran så man ser ut som människa.

Ska iväg på spaparty ikväll oxå,till Ullånger. Mys mys. Endel ska dricka vin,men jag ska ha en vithelg har jag bestämt så de blir inga procent för mej den här gången. Ska ev ut den 25 istället.

Näe,nu ska jag göra mej iordning & sen försöka ta med mej Erik oxå...han är som karlar i allmänhet,Hatar att gå i Affärer. SÅ vi har nästan alltid världskrig innan vi kommer iväg på affärer.

Inga kommentarer: