Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 16 mars 2009

Bvc-besök

Ja,vi har en normal 3 åring. Gör allt en sån ska göra,från att prata till att vara rastlös.
Men han ligger under "normalkurvan" i både vikt & längd...vad gör man åt en sån sak då?? Man kan ju inte tvinga honom att växa heller, De är ju lika döfött som att tvinga honom att bajsa på pottan...de går helt enkelt inte.
Vikten hade jag liten aning om att han gått ner i vikt så de vart jag inte så förvånad över, äter man inget så går man ju inte heller upp i vikt..!! Men han ser frisk & kry ut så de va inget som va märkvärdigt. Ska tillbaka dit om ca 2 månader för att kontrollväga han igen,bara för att se så han inte tappar allt för mycket i vikt.
Sa till tanten som va där på BVC att han inte äter nåt,men efter de att vi varit på BVC så for vi på Pizzerian & då vräker han i sej ½barnpizza,1 mjukt bröd,massa sallad & strips från mej & Tommy...jaha,ganska så förundransvärt vad som får plats i en sån liten mage.

Idag blev de ingen skola för mej. Va hemma med VAS-vård av sambo. Migrän kan däcka även den tjurigaste människan.
Skulle ju egentligen ha följt med Jane & barna till stan,skulle passa Leo. Men Leo fick komma till oss istället. Gick tokbra,lite grinig från början men sen gick de bättre. Erik blev lite sotis när jag satt med Leo i famnen. Då blev Erik som en lite bäbis,grinade & ramlade bara för att få uppmärksamhet...

Har mer att skriva,men nu börjar CSI,de kan man bara inte missa. Gary Sinise...mmmm =)

Inga kommentarer: