Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 26 mars 2009

ont

Idag har jag ont,har fått UVI. De är verkligen inte roligt att pinka "jordgubbssaft". Blev lite små rädd,men vad ska man göra?? De är väl bara bita ihop när man ska kissa...
Nån som har nåt bra "huskurstips" mot UVI??

Väg & mät dag har de oxå varit idag....Har tappat 0.1 kg denna vecka,får väl vara nöjd över de lilla. Så länge inte vågen visar + är jag nöjd som en nötkärna.
Cm har jag oxå tappat....2 cm runt midjan...bra där. Resten av kroppen visade oxå minus Cm.
SÅ de va lite kul att mäta sej idag. Har förbättrat mina tider oxå när de gäller mina 5 km. När jag började så tog de 55 min att gå,nu är jag nere på 45 min & 24 sekunder. Har ju tidtagarur på mobilen=) Så nu måste jag utöka mina promenader så att de blir 55-60 min. Eller jag måste ju inte,men vill man nå sitt mål är de bara att plåga sej=)
De är synd att de är så nedrans kallt nu på morgonen,har svårt att komma ut nån annan tid på dygnet..soffan är allt för lockande. Men de blir väl nån ändring på de med....kylan alltså. Snart kommer jag att gnälla över att de är för Varmt att gå ut & gå.

idag blir de ingen promenad iaf,har för ont för att de ska kännas kul att gå...Ska krypa ner under filten i soffan & bara vara. Hoppas på att de är bättre imorgon. Ska vara på skolan hela dagen, ska lära oss borsta tänderna....

Ett kort inlägg idag,har bara ingen ork att skriva nåt..

Inga kommentarer: