Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 9 mars 2009

Håhåjaja

Idag har de inte hänt mycket.
Snabeldraken fick dra i sej lite damm som hopat sej i hörnen uppe i sovrummet,de gjordes innan jag drog till stan...otroligt men sant.

Va en sväng till Åhmans oxå,vill göra om i sovrummet,Tv-rummet,Eriksrum & hallen uppe. Alltså i stortsett alla rum i huset vårat.
Hittatde massa fina tapeter,men som alltid fegar jag ur & blir tveksam & sen så köper jag nåt helt annat istället..Denna gång blev de 4 st bokstäver. LOVE,hade tänkt att dom skulle vara i vårat sovrum,på väggen mellan mej & Tommy. Har bestämt mej för att de ska bli vitt i sovrummet med färgad inslag,av tex rött,svart & grått tror jag.
Eriks rum vet jag hur jag vill ha de men vet inte hur jag ska få till de..Vill måla en fondvägg med roliga saker på så som djur,bilar & andra saker han tycker om & resten av väggarna ska vara neutrala.
Hallen uppe vet jag inte alls hur den ska se ut,men ljust ska de vara.
Tv-rummet vill jag köpa en svart tapet som fondvägg & resten i nån annan lite ljusare färg,men dock inte grått eftersom de känns lite kallt. De är svårt de här.

Just idag kryper de i kroppen,känner mej fruktansvärt rastlös & små nere. Har slutat med medicinen mot depresionen,men tydligen skulle jag inte gjort de... Kanske inte slutat tvärt iaf.
Så nu är de till att äta dom igen.
Har ingen matlust alls längre,känner mej hungrig men inget smakar gott. Tvingar i mej min gröt på morgonen & sen kan de gå hela dagen utan att jag äter nåt förrän middagen. Vilket visserligen är bra eftersom inte ens godis & annat slisk lockar.
I morse vart jag så nyfiken på att se om jag gått ner nåt sen sist jag vägde mej & de hade jag gjort=) känns ju alldelens förträffligt.

Nu ska jag ut med skotern en sväng alldelens självsammen...tror jag. Erik gick just ut så man vet aldrig om han vill följa eller inte.

Imorgon väntar en dag på stan med min Jane & hennes gofis Leo.

1 kommentar:

Jiis blogg sa...

Tjing där! Kul me o göra om hemma, bland det bästa som finns :) Du får spåna vidare hur du vill ha! Tråkigt du itne ha nån bra aptit, inte så bra o äta så sällan=/ smoothie innehåller nyttighter o man står sig ett par timmar prova det så kanske du återfår matlusten. Ha en fortsatt trevlig dag! :)