Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 24 mars 2009

Plock

Ibland är de rätt bra att städa lite. Fast de är rätt tråkigt,men ibland kan man göra fynd bland bråten.
Som igår så kom mina inloggningsuppgifter till Timepool fram. Hade ju aldrig hittat dom om inte mannen i huset hade gått igenom nåt gammalt block som legat i de andra huset. Mitt i blocket fanns de där uppgifterna. Jag har ju rivit mej flintis,eftersom jag inte vetat vad de va för adress & inloggningsuppgifter.
Men allt för ofta när jag städar så är jag på 4 ställen samtidigt & plockar så ingenting blir klart. Tycker ju att jag verkar mer effektiv om man är på flera ställen samtidigt,men resultatet blir bara att de är mer rörigt när jag är klar. Har även en förmåga att städa bort bra-att-ha-grejor & lämnar kvar de grejor som egentligen inte behövs.
Nu när solen kommit fram så ser man även att fönstren behöver en putsning,vilket jag inte känner mej så road av.

Idag så har jag plockat överallt,plockat i & ur diskmaskinen,handlat & kört tvättmaskin & hängt tvätt. När jag liks va i stan & handlade så provade jag massa kläder oxå,lite roligare nu faktiskt. Köpte en jeansklänning,som visserligen spiter & spänner lite,men om några cm så sitter den som ett smäck...Nöjd med mitt köp.

Tror de är en förskylning i antågande,har ont i halsen & huvudet känns bomullsfyllt. Men jag vill inte bli sjuk nu,vill vara frisk så jag kan träna & må bra. De vart ingen morgonprom i morse heller,15- är lite i de kallaste laget för mej. Har fortfarande inte kommit ut,men tänkte försöka ta mej en tur på 60 min efter att jag ätit....eller före maten kanske,då slipper jag ju mjälthugg.

Tommy fortsätter att mobba mej för söndagens lilla ofrivilliga utflykt. Ska nu få en GPS...som om de ska hjälpa mej...jag kan ju inte skilja på Höger & Vänster.
De jag behöver är en Privatchafför!!! Förhoppningsvis så hamnar jag inte i Matfors då..

Är lite lur på att köpa gardiner till utbyggnaden nere. Vita som man ska knyta fast på stången. De blir så fruktansvär varmt där nu när solen tittar fram. Få se hur snål jag blir när jag ska skicka iväg beställningen.
När jag är inne på sånna där shoppingsidor så klickar jag på KÖP på allt jag vill ha & sen kan jag ju lätt se hur slutnotan kommer att se ut. Sen klickar jag på alla saker jag lagt i min "korg" & funderar på om jag verkligen behöver den saken...de flesta gånger så är svaret Ja,självklart behöver jag/vi de =)

I helgen så hoppas vi på barnvakt en stund på dagen så att vi kan bära ut lite saker ur andra huset. Behöver verkligen databordet. Får så ont i ryggen av att sitta på golvet & pluppa runt här.
Just nu så sitter vi på en hoprullad bäddmadrass som ligger på golvet & datorn står på en trälåda. Perfekt arbetsställning...eller inte.


Jaja,ska väl ner & skala morötter & den kokta potatisen. De ska bli morotstuvning,korv & stekepären. Tommy hade äntligen nåt önskemål om mat.

Inga kommentarer: