Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 24 april 2009

Förstår inte

Ja,nu är de ju så att jag inte förstår Tjusningen med sån där Spikmatta som alla pratar om.
Min lillebror har en sån & eftersom jag fördriver tiden i hans Lgh nu så tänkte jag att jag skulle ta & prova den eftersom den låg framme.
Sagt & gjort,la mej ner på detta Underverk som de heter. Men dra mej baklänges vad de gjorde ont. Men de som vet säger att man ska ligga 5-10 min innan kroppen vänjer sej. Så jag låg kvar i plågor & djupandades & försökte tänka på ingenting alls. Visst hade dom som vet rätt när dom säger att smärtan försvinner bort efter ett tag,men jag kan inte påstå att de va skönt. Jag blev så rastlös så efter 20 min reste jag mej upp från den. Kan ju säga att resa sej upp från en sånn matta inte är de lättaste man gör. Tyngden ändras sej ju när kroppen rör sej & de va riktigt smärtsamt innan man kom sej upp. Känner inget speciellt alls....
De enda jag funderar på är vad jag ska ha för kläder på mej ikväll så inte spikhålen syns så väl...
Slänga ut massa pengar på sån där matta,när man har 3tumms spiken hemma.
Visste de är säkert många (b la min bror) som lovordar detta tortyrredskap,men jag gör de då rakt inte.
Visserligen är jag en sån som inte kan slappna av heller...massage,yoga & nu denna matta är bland de värsta jag vet. Varför göra nåt sånt när man kan göra massa andra saker??
Enda gången jag fått Massage va när jag gick till naprapaten med ryggskott. Han gatt ju massera för att mjuka upp & knäcka tillbaka...men han såg att jag inte alls tyckte de va skönt eftersom jag hade gåshud över hela kroppen & va stel som en fiolsträng.
Näe avslappningsövningar är inte min starka sida. De kryper i kroppen på mej & de enda jag kan koncentrera mej på är hur länge de är kvar tills jag får resa mej upp.
Denna matta ska vara bra för sömnproblem,spänningar,smärtlindring??,avslappning & träningsvärk. Så denna grej skulle ju vara helt opptimal för mej egentligen, lider ju av alla dom där sakerna...men i helvete att jag tänker köpa en sån bara för att få sova bättre.
De är därför man uppfunnit tabletter mot alla de där sakerna som mattan ska vara bra för. Alvedon mot värk,sömntabletter mot sömnstörningar & alkohol för avslappning...behövs ju inget annat. Okej kanske inte de bästa argumenten att komma med...men de funkar.
Ger man denna matta lite tid,så funkar den säkert för vissa. Men jag tänker inte prova igen. Dyr är dom asen oxå.

Ikväll är de 30 plus som gäller..ska bli skojsamt tycker jag.
Kommer bara att bli lite stressigt för mej innan,Erik ska till momma & hon slutar 15 & 17 ska jag vara hos Jane för att sedan åka till Theresé. Med tanke på att de är massa poliser ute nu så blir jag nog lite senare till Jane. Har sagt till Tommy att de är han som får köra,mina blyskor kan ställa till massa onödiga saker. Men jag får väl sminka mej & så hos endra Jane eller Theresé. De som kommer ta längst tid är kläderna,vet inte vad jag ska ha på mej. Ska göra en stöktur ner till stan för att se om jag hittar nåt roligt,men de får inte Tommy veta.

Har bara Eriks Hjärta i huvudet nu. Försökte tänka positivt innan läkarbesöket igår..att de inte skulle vara nåt fel på han,men ni märkte ju vad fel de kan bli. Nu tänker jag inte ta ut några förhoppningar innan de slutgilltiga svaret om 2 veckor.
Blåsljudet bryr jag mej inte om,men de är de där med att hjärtat slår extraslag som oroar mej...
Men nu är de som de är med de.
Får väl vara lite snälla mot han nu & inte kalla han latmask när han säger att han inte orkar gå eller cykla.

Nu ska jag ner på stan en sväng..
ses

Inga kommentarer: