Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 18 april 2009

nyheter

Jodå nu har tekniken kommit framåt i de gula huset i Björkå. Sitter med datorn i knät i soffan.
Då menar jag inte den stationära datorn ,utan en ny Bärbardator. Börjar komma ikapp de moderna tiderna nu=)

Idag så började min dag vid 05.30. Erik tyckte minsann att de va dax att leka då. GGrrrr.
Eftersom jag är så vänligt lagd (hmpff) så klev jag upp med Erik i Ottan & lät Gubben ligga kvar. Vi kokade Ägg & åt fil med skivad banan,te & hårdbröd med skivade ägg. Väldigt mätt blev jag iaf,tror Erik blev de med. Tommy kom ner vid 8 tiden,men då fick han käka frulle själv.
Sen gick jag till sängs för att sova ett tag eftersom jag skulle jobba natt. Trodde att jag bara sov några timmar,men när jag vaknade så va kl 14 & hela dagen hade gått åt. Ibland blir de tokigt.
Fixade& donade lite innan vi började med maten som bestog av hemmagjorda klyftpärer,fläskfilé & beasås. Massa grönsaker & vitlökssmör. Mätta & belåtna gick jag & Erik ut för att lufta lungorna lite. Tommy for iväg till de andra huset för att hämta lite saker ur de.
När han kom hem så sprang jag in för att duscha & sen fara vidare till jobbet...
När jag kom till jobbet blev dom ganska så förvånade att jag kom,jag va ju inte bokad för att jobba?? Nähejdu,men jag har ju fått sms om att jag är bokad 18,19,20/4 men de hade dom missat så dom hade lejt in nån annan istället..så helt plötsligt va vi 3 st som skulle jobba natt. Efter lite pratande med chefen & så, så kom vi överens om att jag kunde åka hem,men får ersättning ändå. Bra där.
Nackdelen är att jag inte är de minsta trött just nu. Snart somnar gubben & Erik har sovit några timmar redan....Bara Lisa som är vaken.

Har fortfarande så jävla ont i magen,äter jag inte värktabletter så kan jag knappt gå=( Blir galen i hela huvudet.
Kan ju inte träna riktigt heller,hela magen är svälld & äggstockarna känns jättestora.
Onödigt vetande??? frivilligt att läsa....

Ska zappa runt här lite nu,kanske kanske jag kan somna sen. Imorgon Vet jag att jag ska jobba & då är vi bara 2 st som ska jobba oxå,de har jag kolla upp nu.

jaja..ses

Inga kommentarer: