Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 22 april 2009

Ny frilla

Ja,nu sitter jag här med en ny frisyr. Busigt & rockig frisyr blev de. Nöjd är jag iaf så de är ju huvudsaken.....haha huvudsaken haha..fattar ni. Okej taskig humor.

Ja,vad har hänt sen igår??
Jo,jag sov från 18.30 typ. Va så trött så jag sov hela natten utan att vakna av nåt. Tommy hävdar att jag snarkat,men han kan inte bevisa nåt så jag hävdar att de är han som snarkat hela natten. Om jag nu mot för modan skulle ha snarkat så hade han kunnat väcka mej eller så hade han kunnat sno runt mej till sida. Så han får skylla sej själv!!
Vad har hänt mer då??
Jo,jag & Emma tog en fika på stan efter att jag klippt mej. Alltid trevligt med sällskap. Man känner sej som världens ensammaste när man sitter på ett fik själv & fikar.
Sen efter fikat så drog jag ner på stan för att kika lite bara. Hittade en jättefin Jeanskjol som jag kunde ha,men jag köpte den inte för jag & Tommy blev lite ovänner på telefon så då tappade jag sugen på att prova nå mer kläder. Iaf så va de en kort modell & EN strl mindre än jag brukar ha. Me Like Me Like.

Fick reda på idag att min handledare som jag ska ha under mina 4 veckors praktik är min gammla dagmamma,de va lite komiskt tycker jag.

Imorgon ska Erik klippa sej,han ser bedrövlig ut uppe i huvudet,de samma gäller Tommy. Utan mej skulle dom kunna snubbla på sitt eget hår. Fattar inte att de är så svårt att lyfta upp luren & beställa tid. De va anledningen till att vi blev ovänner jag & Tommy.
Imorgon ska vi även kolla upp Eriks lilla hjärta,som tydligen klappade för fort sist vi va på sjukhuset. Tror inte de är nåt fel,de hade visat sej för länge sedan isåfall...tror jag.
Men de känns ju bra att kolla de riktigt.

På fredag är de krogen som gäller både för mej & Tommy,men vi ska inte vara på samma ställe.
De jag ska ut med ska äta på Toledos kl 20.00 sen vidare till valvets 30 plus. Ska bli roligt hoppas jag.
Nu ska jag roa mej med Vaxremsor som ska sättas på benen & sen dras av. Fattar inte varför jag ger mej in i denna smärta varje Vår & de slutar med att jag drar en eller två gånger för att sedan ge upp av smärta & ta fram hyveln varannan dag i stället under hela sommaren.

Eller jag måste hämta Erik först såg jag...

Inga kommentarer: