Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 26 april 2009

produktiv dag

Herregud vad mycket saker man hinner när man har en morgonpigg son. Dagen började 06.15 med "Mamma,nu ska du koka Mölk,fixa de då". De är bara att masa sej upp för att göra de. Går som i dvala ner till köket & slås av hur fördjävligt de ser ut här. De ligger kläder,leksaker & papper i en enda röra...diskberget växer hela tiden (fast vi har diskmaskin). Värmer mjölk & går upp igen,men röran gräver som en nagel i ögat på mej. Efter lite söndagsmys med Erik framför Tv.n i sovrummet är de dax för frukost. Den ser jag fram emot,blev ju inte så mycket mat igår inte.
Efter frukosten börjar Tommy med disken,själv sätter jag mej & bloggar & kikar runt på nätet...jag är en hjälpsam sambo.
Sen går grabbarna ut,Erik kör 4hjuling & Tommy donar med annat. Jag sitter fortfarande inne & bluppar runt. Helt plötsligt får jag ett ryck att jag ska städa Bilen. Drar på mej kläder & sen börjar de vanliga sökandet efter bilnyckeln. Blir lite förvånad när den ligger på bänken som de brukar....här har vi ordning påp sakerna.
Städar bilen invändigt...Tommy & Erik far till Bjästa.
Efter att jag städat bilen klart så sätter jag mej ute i solen en stund men känner att de bara kryper i mej,vill göra nåt men vad??
Går in & tittar på röran inne & sen får jag nog...
Fram med städgrejorna & putsar & fejjar i köket. De är så äckligt med allt fett som blir vid spisen. Tömmer diskmaskinen & fyller upp den igen. Kastar ut alla saker som ligger på golvet i hallen ut på bron & sen kommer snabeldraken fram. De bara rasslar i den. Putsar försterbrädorna i köket & fönstret,skulle fortsätta putsa utvändigt oxå,men de kom en jävla spindel (nästan lika stor som huset) & förstörde fönsterputsningen. Bär ut massa gammpapper & eldar upp dom. Så nu ser köket helt exemplariskt ut. Doftar gott gör de oxå.Känner mej nöjd nu. Visserligen har vi några rum kvar,men de är ju bara söndag än...har ju hela veckan på mej.

Imorgon börjar min praktik på Lärkan. Ska vara där 12 för att få schemat för mina 4 veckor.
Känner mej inte allt för road,men man måste ju göra de.

Just nu väntar jag på Grabbarna mina,Per,Matilda & svärisarna...vi ska grilla & sen hämta lite saker från huset.

Jaja på återseende..

1 kommentar:

Jane sa...

jaha har du hunnit med fler rum nu då, städningen menar jag..fasen lisa det är lika bra att göra klart på en gång så har du ju det gjort;)

Blir gympa för Erik på onsdag??
ha de ses