Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 5 april 2009

Söndag

Igår va jag på krogen med min Jenny...de är så sällan vi träffas så de va super kul att träffa henne.
Visserligen tror jag vi hade mysigare hemma i brorsans Lgh än ute på krogen. Man har ju kommit upp sej lite i åldern nu,så man tycker ju bara att de är en massa småglin som skriker & har sej..Undrar om man va lika dan själv när man va i den åldern?? Vill egentligen inte ens veta.
Nåt man egentligen borde uppfinna de är ju Alkolås på Mobilen...så praktiskt de hade varit =)
Vid 1.30 tiden så drog vi iväg för att fyllekäka & sen gick jag självsammen gågatan fram...de gick lite ostadigt,men efter 45-50 min så va jag framme vid slutdestinationen..alltså brorsans lgh.
Kröp ner under täcket & försökte sova,inte de lättaste när alla saker runtomkring mej snurrade. Men jag låg & höll i mej i både väggen & golvet så efter ett tag så somnade jag.
När jag vaknade så låg jag kvar länge i sängen & funderade på massa saker.
En sak som jag kom fram till va att jag saknar min gammla lgh (den som min bror har nu) på nåt vis. De va så många välbekanta ljud som lät hela tiden..grannen som gick på Toa,nån annan som smäller i dörren & cigarettröken från grannen under. Förknippar denna lgh med frihet & självständighet. Mitt första egna boende. Den tid när man var singel & ingen att tänka på. Ibland saknar jag den tiden men för de mesta inte. Men vissa saker hade man kunnat vänta med & tänkt till lite innan man handlade,men om jag hade tänkt till lite innan,hur hade mitt liv sett ut då då?? Hade jag varit gladare om jag tänkt lite??
Det är just därför som jag sällan tänker på vad jag gör,utan jag gör dom & sen får man se vad konsekvenserna för med sej. Ibland är dom idiotiska & ibland väldigt bra....men de är ju sånt man får ta reda på under livets gång....Man lär så länge man lever..

Idag är jag även Orolig...
min pappa är på sjukhus & värst av allt är att han åkte Ambulans (samma killar som hämtade Erik). Pappa är en tjurig man han skulle aldrig få för sej att åka Ambulans om han inte va riktigt riktigt dålig..antagligen så tyckte han att han va i så dåligt skick att han inte vågade köra in.
Förmaksflimmer tror jag de va..nåt med hjärtat & att de "skenade". Han har haft de förut & han har legat inne för de,men liks förbannat så är man orolig som bara den.
Han är ju trots allt min pappa & jag älskar han.

Erik har varit hos mormor & morfar inatt. De va han nöjd med..men mest nöjd blev han nog när han fick åka till stan med Morbror Mathias & dessutom gå på konsum med han & handla. Lite roar barnen =)
Han fick ju även se Ambulansen när dom kom för att hämta Pappa/Morfar & då hade Erik sagt "de där är min grabbar" (till ambulansmännen) =) han är rätt rolig min son.

Jajaja,nu sitter gubben nere & Erik sover,ska väl gå ner för att göra matlåda tills imorgon när jag har skola hela långa dagen,ända till 16...

Puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Allt väl me Kalle???
Kram