Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 23 april 2009

Varför blir jag inte förvånad??

Idag va de ju Hjärtkontrollen på Erik. Gick ju dit i tron att de inte skulle vara nåt,men gick där ifrån i lite chocktillstånd. Vi tar de från början...
Vi kom dit runt 13 nån min över,men de är ju som vanligt att man får vänta & vänta & åter vänta. Medans vi väntade på den riktiga läkaren så fick Erik väga sej & mäta sej. 15.5 kg & längden hann jag aldrig se. Sen fick han springa iväg & leka lite innan de va dax för att göra ett EKG på han. Lite konstigt att se sin son ligga där på britsen med massa klisterlappar & sladdar kopplade till han. Sånt vill man ju inte se egentligen. Men Erik va jätteduktig,bara jag stog nära så han såg mej så gick de galant. Ssk förklarade vad hon gjorde & att de inte gjorde ont & så, Erik i sin tur berättade att han skulle köra 4hjuling & skjutsa Lova i sin vagn....=)
När vi äntligen fick träffa läkaren så frågade han massa saker & man svarar ju så gott man kan.
Han frågade Bl a om han blir trött & slut ibland & jo,de blir han ju sa jag,men jag har ju trott att han varit lat & inte orkat gå sa jag.
Men de beror helt enkelt på att hjärtat slår dubblaslag & en klaff (vilken vet vi inte än) inte stänger sej som den ska sa han.
Men Hejja,här har man kallat Erik för Latmask som inte orkar gå överallt. Man får ju lite dåligt samvete.
Så Erik har nåt fel på sitt lilla goda hjärta,men än vet dom inte riktigt vad som är fel..
Om 2 v ska vi träffa en speciallist som ska göra ett ultraljud på han hjärta för att se vilken klaff som de är lite fel på.
Här hade jag trott att de va för att han va stressad (av kruppen & ambulansåkningen) som gjorde att hjärtat slog dubbla slag. Inte att de skulle vara nåt annat fel,men ibland blir de inte som man tänkt sej.
Frågade om de bara kunde dyka upp sånt där helt plötsligt eller om han hade haft de där hela livet,men de kunde han inte svara på,inte i nuläget sa han.
För man tänker ju att han bara är 3 år & man har ju varit på kontroller lite titt som tätt & även varit in på sjukhus med honom X antal gånger & inte en enda har upptäckt nåt förrän nu.
Läkaren sa att vi skulle ta alla frågor med den där Speciallisten när vi träffar honom.
Går därifrån i nån slags chock...kan tänka mej de som får värre besked än blåsljud & dubbelslag hur dom känner sej..
Han har ju inte visat några andra tendenser mer än att han blir trött & slut ganska fort...
For på Sibylla för att fylla magen med lite onyttigheter,alla va hungriga.
Men dagen slutar inte här inte,Nej då...
De är ju jag som kör bilen,vid Strinne möter vi en lastbil som blinkar med varningsblinkersen åt oss,såklar bromsar man ner lite,men när man inte ser nån älg eller olycka brassar man ju på igen. När vi kommer till Björkå & jag kör ju såklart bra mycket över 70,så säger Tommy Men bromsa,nu ryker ditt körkort. Då ser jag Polisen som mitt i vägen står & siktar med lasern på mej. Bromsar ner väldigt fort & närmar mej våran uppfart,bara väntar på att dom ska vinka in mej....Men som tur va så gjorde dom inte de. Fy fan, va rädd jag blev,höll på att skita knäck i alluminiumformar där. Bilen som va bakom mej vinkade dom in. Hade jag blivit stoppad så hade jag nog inte fått tillbaka körkortet i första taget. Måste nog ta av mej blyskorna när jag kör bil framöver.

Nu ska jag gå ut till Erik & väcka honom eftersom han somnat i bilen...sen ska vi köra 4hjuling en stund..

ses

Inga kommentarer: