Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 28 september 2009

Bus,bio & ischias

Igår va Tommy ut på jobb..Till Björna styrde han bärgaren,för ett jävla däckbyte. Men de ger ju pengar.
Per & Matilda va hos oss hela Em. Eriks dag va ju räddad iaf.
Erik hade en otursdag igår på Fm. Innom loppet av 20 min hade han gjort illa sej 3 gånger. Starkt jobbat. Först halkade han på en Pärlhalsband som han byggt, båda benen i luften innan han landade. Bara cm från att slå bakhuvudet i Tv-rummsbordet. Massa grin,de gör ju ont att slå höften & dessutom kliva på dessa träpärlor. Torkar tårarna på honom & sätter han vid bordet för att käka lunch,vid andra tuggan biter han sej i tungan...ännu mera grin. Tröstar igen.
Sen när tårarna va torkade så kom han på att han va kissnödig. Han springer iväg på Toan & gör de han ska,sen hör jag ett illvrål igen,denna gång va de tummen som satt fast i toadörren. Trösta & torka tårarna igen. När jag tröstat & blåste på allt som gjorde ont så säger Erik: Jag är ju en ganska KlantErik. kan ju inte annat än att hålla med i det läget.
Sen bäddar han ner sej i soffan i utbyggnaden & somnar. Sen sover han tills Per & Matilda dyker upp. Sen va de slut på lugnet =)
Vi käkade även tillsammans,fläskfilé & klyftpären. Gött gött. Käkade även en massa Gröna oliver, har dille på dessa gröna saker nu. Men de svarta gillar jag inte.
Sen hade vi bestämt att vi skulle på bio på kvällen oxå. Flickan som lekte med elden. Riktigt bra faktiskt.
Blev en sen kväll för Erik. Som va mer död än levanda när han kom till mej vid 7 i morse.
Själv har jag så ont i ryggen. Tror de är ischias,men de kan lika gärna vara diskbråcket som jävlas. Denna gång gör de så ont i Vänster ben & är även bortdomnad mer än förra gången jag hade ont. Särskilt fram på låret, på sidan av låret & foten. Gillar de inte.
& av någon konstig anledning så hamnar allt på golvet när man har ont.
Känner mej inte alls på topp idag....bara så jävla less.
Nu ska jag gå & kramas med min KlantErik & känna hans armar runt min hals...KÄRLEK.

Inga kommentarer: