Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 7 september 2009

Me & I

Idag har jag haft mycket för händerna. Har städat & skurat golvet på hela nedervåningen...de kan jag med handen på hjärtat säga att de va välbehövligt. Så har jag bakat Drömmar & kardemummaskorpor & nu står en Bärpaj i ugnen.
Bären har jag egenhändigt plockat.... i frysdisken på Konsum...
Har även hunnit med 2 koppar automatkaffe med grannen i de fina vädret. Han höll på med bilen så Erik blev ju så till sej så han stannade hos honom medans jag gick hem & svängde ihop skorporna & dansade med skurmoppen.
Sen så mellan varven med skurmoppen & bakningen så hoppade jag studsmatta med Erik & kikade runt på nätet.
Ibland får man så mycket gjort på en dag alltså.
Ikväll kommer de förhoppningsvis massa köpglada fruntimmer (de finns faktiskt fruntimmer som inte är så köpglada oxå...faktiskt) som ska fika upp allt jag bakat & förhoppningsvis handla lite barnkläder oxå såklart.
Så till middagen: De blir kokt ägg,rostad franska & nyponsoppa....hhmm kanske inte den bästa middagen,men jag orkar inte börja med nåt stort när försäljaren av barnkläder kommer 18 & 18.30 så kommer alla andra damer.
Upptäckte även att ca 10kg strösocker som vi haft nere i källaren har blivit förstört av fukt...jippi,sa jag iaf Inte. Förbannad är väl de rätta ordet jag kände för de.

Sen en annan sak som kan få mina ögon att få åderbrock är alla dessa JÄVLA STRUMPOR som herrarna i huset lämnar efter sej...särskilt när dessa FÖRBANNADE STRUMPOR hamnar under & i soffan. Gaaah.

Nu är Tommy hemma så nu ska de väl till att ätas & sen Shoppa =)

ses

Inga kommentarer: