Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 2 september 2009

Nu är de gjort

Nu har jag skickat iväg ett mail till min lärare & sagt att jag inte vill plugga längre. (vet inte vart jag ska vända mej om att sluta plugga)
Men nu är de gjort. Nu kan jag stryka en sak från min Att-göra-lista. Men listan blir ju inte kortare för de,Nejdå,den ökar ju med lite andra saker istället nu då. Måste ju fixa A-kassa, Lägga ner ännu mer energi att hitta ett jobb eller nåt annat jag vill göra.
En Att-göra-lista kan ju bli hur lång som hellst egentligen. Vissa saker är viktigare än andra att ta tag i.
Men nu är frågan...Vad vill jag göra istället??
Få ett jobb,en semester,en lön jag kan leva på så jag slipper snylta på mamma & tommy vore ju drömmen....Men jag sätter mej ALDRIG på en telefonförsäljarstol,där går gränsen!!!!!!!
Hoppas på ett bra svar från nåt av jobben jag sökt,visserligen blir de väl att man får endra pendla eller skaffa boeende på platsen...men de är ett senare problem.
Just nu vill jag bara må bra...så vill man må bra så måste man vara lite egoistisk. Inte tänka på alla andra utan just bara tänka på sej själv...svårt,jo de är de,men kan andra så kan jag.
Ska försöka skita i vad folk tycker & tänker. Vem har rätt att säga att jag är en dålig mamma om jag får ett jobb utanför Sollefteåkommun & bara är hemma på helgerna??
En pappa som gör samma sak är ju inte en dålig pappa...för de är ju helt normalt egentligen.
Men en mamma ska alltid finnas i närheten av sitt/sina barn.
Erik kommer alltid att gå i första hand & jag älskar min son. Men vem vet,jag kanske blir en bättre mamma med större tålamod om jag får tänka,känna & längtas lite.
Man vet aldrig förrän man provat.

Förskylningen tog en oväntad vändning igår oxå. Fick feber & vart snorig. Tyckte att de räckte med halsont & huvudvärk,men icke de icke. Så less på förskylningen nu. Har varit dålig i 5 dagar,nu får de faktiskt ge sej. Längtar ut på en prom,men igår hoppad jag lite på studsmattan med Erik & Lova,trodde jag skulle dö efter bara några min. Inte kult alls faktiskt.

Nu ska jag hämta lillemannen min & köpa snus,den har tagit slut.....Utan snus i 45 min illa illa=)

1 kommentar:

Jane sa...

Bra gjort! man måste ta tag i det innan man börjar fundera för mycket!

Så nu blir det att börja bråka med A-kassan då? kul=(

Vad är det för jobb du sökt då? och vart?

ha de