Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 20 september 2010

35kr

Nu har helgen gått Igen. Man hinner inte blinka förrän den är över känns de som.
Fredagen spenderades först i sängen fram till 10 ungefär. Iaf jag tog mej en riktig sovmorron.
Sen svirade vi om för att åka till Ö-vik en sväng. Lilleman va på semester hos Mormor & Morfar,så de va bara jag & Tommy som for. Tommy skulle hämta en Lastbil där & då behöver han ju nån som kunde köra ner honom & denna Nån blev ju jag då. Inte för att de gör mej nåt alls,älskar att åka bil. Strosade runt på stan där en sväng,in på min gamla praktikplats en snabbis & sa hej där. Sen gick vi för att fika. De va ju tur att Tommy betalade det fikat iaf. Jag stog mest med öppen mun & stirrade på kvittot vi fick. Ett glas Te...RoibosTe(Stavas??) 35 kr...fattar ni 35kr. TRETTIOFEM KRONER. Jag tvärdog på platsen en stund. Sen när brukar Te kosta mer än Kaffe?? När jag slutat va tvärdöd & kom till sans,så fikade vi lite snabbt & gick därifrån. God Morotskaka hade dom iaf. Teet va ju inte mer annorlunda än de RoibosTe jag har hemma,de smakade precis likadant. Så jag vet inte vad som va så speciellt egentligen med detta Te,men en sak är säkert,jag tänker inte fika där nåt mer. TRETTIFEM JÄVLA SVENSKA KRONOR!!!
Hämtade Lastbilen & sen hade jag noga koll på vart Tommy åkte,försökte ligga kloss i arslet på honom så att jag inte skulle förvirra mej till Luleå eller nåt sånt. Men efter att vi kommit ut ur Ö-vik så tog Blyfoten min över & sen sågs vi inte mer förrän jag varit till Graninge för att hämta hem lilleman.
Brorsan & hans Hanna kom på besök & käkade middag här. Så roligt att träffas igen,de är allt för sällan vi gör de & ändå bor dom bara 2 mil ifrån oss. Konstigt egentligen.
Efter att dom åkt hem,så gick vi på en promenad tillsammans,blev en lite sväng eftersom lilleman kom på att han va trött i benen.
När vi kom in så började min mage att krångla na djävulskt. Sen låg jag i sängen med en svälld mage,som inte bara gjorde ont den gjorde förjävligt ont. Lyckades somna efter nå tabletter mot illamående.
Lördagen gjordes inget speciellet alls. Jag blev utringd av jobbet så jag kröp ner i sängen på Em & sen for jag på jobbet. Fullt ös hela natten va de.
Söndagen va jag så trött,men kom inte till ro när jag skulle sova. 9.30 va jag fortfarande vaken. Men sen vaknade jag av väckaren 12. Så nånstans mellan 9.30 & 12 måste jag ha somnat en stund.
Åkte till svärisarna där resten av min familj va. Käkade middag där,gott gott. Sen åkte vi hem eftersom Brorsan kom med en bokhylla till oss. Så nu har vi en sån oxå,med ett barskåp inbyggt. Perfekt tycker jag. Nackdelen är att jag inte vet vart resten av möblerna ska vara. Funderar på att sälja bort lite & sen resten ska jag hyra in hos mamma.
Sen vid 19.30 typ så somnade jag med lilleman & hans femtielva mjukdjur i hans säng. Tur han har en 120 säng så man får plats. Så trött. Vaknade 23.15 & trodde Tommy glömt bort mej,men de visade sej att han inte ens gått å lagt sej än. Sen vaknade jag av en mobillampa mitt i ansiktet när han kom upp & frågade om jag skulle ligga kvar där. Övervägde det starkt,men låg så obekvämt så jag masade mej upp & dog av i min säng i stället.
Idag är jag mossigare än vanligt i huvudet & mör i kroppen. Men de beror väl på att jag sov för mycket i stället.
Så idag har de inte hänt så mycket ändå. Ska slänga mej genom duschen,sen bege mej till stan för att träffa Hanna en sväng. Ska fixa biljetter till dansgalan som är i helgen. Hoppas de finns några kvar. Ska även betala några lådor Öl & en whisky som jag beställt.
Nu ska jag beställa tid för klippning,börjar bli för långt på ena sidan nu,andra sidan som redan är rakad kan ju Emma få roa sej med nån dag. De va ju trots allt hon som rakade första gången,så då får hon stå sitt kast. Undra om man får betala halva priset nu när de bara är ena sidan av skallen som ska klippas??

ses

Inga kommentarer: