Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 8 september 2010

Låååång dag

imorse vaknade Lilleman vid 6-tiden & frågade om de va morgon. Ville bara Skrika NEJ,DE ÄR NAAAATTT. Men de gjorde jag inte,viskade bara att de va Natt. Men de gick han inte på riktigt.
Så vi startade en film i vårat sovrum,sen låg vi å myste han & jag. Tommy sov eller så försökte han sova iaf..
Klev upp runt 7-tiden för att käka frukost & sen lämna Erik på dagis.
Hem tittade på röran & satte mej framför datorn istället. Kände att jag behövde se nåt annat så jag svirade om & så fick Tommy "övningsköra" med mej. Han visste inte om han skulle klara av att köra eller inte. Men den tjurskallen körde såklart både till & från stan. Så inte fick jag köra inte,fick sitta brevid & fråga om de gick bra att köra & så fick jag kolla om de kom nån från Vänster...eller om de är Höger. Kan ju inte skilja på dessa vädersträck...de är kanske inte ens vädersträck.
Köpte mej ett par Guldörhängen. Guld är nåt jag sällan använder,men så hittade jag ett halsband i mitt smyckeskrin som jag fick av min farmor & farfar när dom va i livet. Fick dåligt samvete att jag inte använder de oftare..så jag tog på mej de,men då hade jag ju inga örhängen som passar till eftersom jag oftast bara har silver eller sånna där uppseendeväckande tingeltangel i öronen.
Dessutom hade jag fått ett presentkort endra förra julen eller när jag fyllde år,de hade jag bara använt hälften av pengarna på så då slog jag till. De blev 2 guldknoppar. Hittade ett par andra som jag allra hellst ville ha,men 1300 kr tyckte jag blev lite för dyrt. Inte heller Tommy ville köpa dessa till mej. Men när jag får jobb & kan lägga ut dessa pengar utan att gå på knäna resten av livet så ska jag köpa dom.
Kikade runt på stan lite,handlade mat & hämtade hem lilleman.
Körde lite tvättmaskin,hängde tvätt,vek tvätt & tvättade igen. Gick igenom Eriks garderob oxå,hela garderoben (innehållet såklart) åkte ut. Sen konstaterade jag bara att Erik behöver massa kläder!! Flyttade ner alla de kläder han kunde ha i byrån nere eftersom han alltid springer ner innan man hunnit säga Ta på dej KLÄÄÄÄDERNNAA!! sen blir de ett jävla liv & så slutar de med att han inte raseri klampar upp & river ut nästan alla kläder på golvet.
Nu finns dom nere så nu kan han klä på sej utan att bli störd av mitt tjatande.
Erik tjatade hela tiden om att få tvätta min bil så tillslut så fick han som han ville. Vem säger egentligen Nej till de??
Medans grabbsen va ute & sprutade på min bil...haha,lågvattenhumor!! Såklart menar jag med Högtryckstvätten!! Så satte jag en Bulldeg. Samtidigt som jag lagade mat. Kyckling med ris.
När grabbarna kom in så kunde jag bara konstatera att jag kommer få tvätta min egen bil igen imorron,lilleman behöver en dusch & förhoppningsvis att de inte är översvämning i bilen imorron när jag ska köra den. Erik tyckte de va roligt att spruta med högtryckstvätten,så pass roligt att han sprutade på både marken & bilen,vilket blev resultat...Lerfläckar på hela Erik & på hela min bil. Rart med barn.
Käkade middag. Erik fick äntligen sina älskade Svarta Oliver som han tjatat om. Herregud va ungen åt. Trodde att han skulle äta 2-3 st,men inte 15-20 st. Men de tröck han i sej utan minsta problem. Så Money well spend där ursäkta stavningen om de blev fel.
Efter maten har jag bakat,bakat & åter bakat. STOOOORA Bullar blev de. Gifflar blev de oxå. Tänker alltid på farfar då,han gjorde alltid sånna & eftersom han betydde fruktansvärt mycket för mej,så känns de skönt att göra de ibland. Men jag lovar, han vänder sej i graven över hur dom ser ut. Men de är tanken som räknas.
Grabbarna satt framför Tv.n dom,skönt att rumstrera runt i köket själv utan 4 ben,2 kroppar & 4 armar extra som är ivägen.

Precis sett på Efterlyst,samtidigt som jag skriver & fikar samtidigt.....Har ingen som hellst aning om vad jag sett eller skrivit,men Bullarna blev goda iaf.

ses

Inga kommentarer: