Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 11 september 2010

Lördag

Idag är de Lördag. Massa erbjudanden om Bio,middag,Whisky-drickning,chaffis & lite annat.
Men de lutar åt att jag drar till Hammarn en sväng. Ingen barnvakt för att gå på Bio & de kan ju va kul om både jag & Tommy kunde gå tillsammans nån gång. Så jag hoppar den & hoppas att vi kan se den nån annan dag.
Har lovat mej själv att dra ner på drickandet lite,gått överstyr i sommar & jag har kommit fram till att man inte kan fly från verkligheten med massa alkohol i kroppen. Så nu blir de några vita veckor ett tag framöver...eller iaf inget krogbesök.
Men de är ju sällan jag tar en Öl till maten en fredagkväll. Känns ju onödigt att bara dricka ett glas,man kan ju inte göra nåt sen i så fall.
Näe,så jag drar till Hammarn förmodligen. Där blir de ingen alkohol,möjligtvis Te & massa surr. Bli nog bra de.

Annars idag så har vi städat. Lördagar har blivit våran dag till att städa.
Städa,tvätta,elda. Nu när Tommy är sjukskriven så får jag ta mer ansvar hemma. Eldar inte jag finns de ju inget varmvatten & då kan jag inte skylla på Tommy som jag alltid gjort förut.
Men de är ju bra att ta mer ansvar,nu vet jag ju att jag kan elda utan att Tommy står brevid & förklarar allt. Tvätta måste jag oxå göra. Men de är ju en procedur som heter duga innan jag kan gå in i tvättstugan/pannrummet. Måste kolla dörröppningarna innan jag går in,innan jag går in måste jag även ta på mej skorna,går in genom dörröppningen fullt vevande med händerna så att jag inte får spindelnät i ansiktet & håret,kollar tak,vrår & golv. Skyndar mej som faan med de som ska göras sen upp igen. Då kan jag andas ut. Livrädd för spindlarna där nere. För dom är jävlar i mej Muterade. Stora som tomater,fräser & står på bakbenen.
Fick besök mitt i städningen oxå. Jane med familj kom en sväng. Fikade & sen fick hon ta massa kläder som Erik inte kan ha längre. Skönt att bli av med massa sånna saker som bara står & samlar damm,när någon annan kan nöta på dom mer än Erik gjort.

Nu bli de middagslagning,men har ingen som hellst mat-idé så jag vet inte vad jag ska laga. Samma visa varje dag känns de som.

ses

Inga kommentarer: