Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 27 september 2010

Ser Rött..

Ja så har helgen gått igen. Ytterligare fler blåmärken,ett skavsår på Tån & lim på naglarna.
Lördagen jobbade jag till 12,sen vidare hem till mamma en snabbis. Måste ju kika in badrummet som dom renoverar,blir galet snyggt. Nästan så man vill flytta hem igen.
Sen hem,slänga lasagnen i miccron & sprätta vinaren. Riktigt god lunch blev de,ungefär som när man är utomlands & dricker vin till Frukost,lunch,middag & kvällsfika,fast nu blev de bara till Lunch.
När Emma & Moa dök upp så färgade vi mitt hår,är nu rödhårig igen. Riktigt rödhårig. Men nu få de va så ett tag,sen kanske man ändrar de igen. Hajjade till varje gång jag passerade en spegel iaf.
Drack,fixade & donade oss vackrare inför kvällen. Sen kom Brorsan,Hanna,Angelica & Siv hit & förfestade lite,innan vi packade in oss i bilarna för att åka iväg till Bollsta på dans. De va Dansgalan där. Först käkade vi en god Danssupé med tillhörande dryck. Förrätten va nåt konstigt,tror de va rå lax,de kändes som de iaf,med nån slags gegga i mitten & så nån romsås. Varmrätten va dessto godare;Potatisgratäng,fläskfilé med svampsås & sallad. Efterrätten(den man ser mest fram emot) va ett antiklimax om något...en Chokladkrisp,en sån man får på kudden på vissa hotell. Efter 4-5st sånna så va man redo för dansen på riktigt.
Dansade,skrattade & krockade med andra dansare fram till 2 på natten. Skojsamt va de,men man mådde ju som man förtjändade på Söndagmorron,tror de berodde på Chokladkrispen.

Söndagen spenderades först i sängen,sen i soffan & sen i bilen. Min Mirre va ju i Graninge & då gäller de att passa på innan hon åker hem. Trött & sliten va jag,men de är självförvållat så inget gnäll.
Så vi hämtade Lilleman som varit hos farmor & farfar över natten,sen for vi till graninge.
Va där hela Em,fikade,surrade & sköt pil. Erik fick sej en Pilbåge & en pil med sej hem oxå. För i Graningeskogen har dom fortfarande inte kommit längre med jakten än till Just Pil & Pilbåge. En annan har ju Gevär & en Ford för att ta ihjäl djuren med,men inte i Graninge...men moderniteterna kanske kommer dit oxå snart.
Erik va iaf fruktansvärt nöjd med dagen trots att han va dyngförsklyld & är de fortfarande.
Käkade Pizza till Middag & sen kröp alla ihop i soffan för att söka värme,de va så kallt inne,eller så va de jag som fått bakisfrossa.

Idag är Lilleman hemma med mej & Tommy jobbar. Lilleman hade feber igårkväll,ont i halsen & supersnorig,så vi bestämde att han fick va hemma idag. Få hoppas på att de går över snabbt. Jobbar på Torsdag nämligen,men är Lilleman sjuk så är han...

Nu ska vi till affären & handla lite. Ska bjuda delar av Tommys familj på middag idag..Pannkaka & potaitis & purjolökssoppa.

Försökte Blogga redan igårkväll,men de gick faan inte. Slirade bara på tangenterna hela tiden eftersom jag hade lösnaglar på mej. Förstår mej inte riktigt på de här med att ha långa naglar,men bli ju handikappad. Kunde inte ens öppna snusdosan....DÅ är de illa.
Men nu har jag gnagat bort dom & har åter mina extremt korta naglar,men jag trivs bra med dom...

ses

Inga kommentarer: