Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 29 september 2010

Kräkunge..

Har spenderat natten på Golvet i Tv-rummet,med en kräkig unge. Så fruktansvärt synd om lilleman igårkväll. Han hade ju ont i magen hela dagen igår,men han har ljugit om de förut,så vi trodde inte riktigt på honom. Men efter att han käkat lite kvällsfika,fick han så ont i magen så han bara grinade. Trodde väl mest att de berodde på att han va övertrött,att han grinade alltså.
La han i sängen & han somnade ganska snabbt.
Skulle precis gå till sängs jag oxå,när jag hör lilleman springa in i vårat rum & grina. Anade oråd så jag sprang upp & där låg han i våran säng & grinade & sa Mamma,de är hopplöst,de gör så ont. Tog inte många minuter innan han springer iväg för att kräkas. Vad gör inte mamma Lisa då?? jomen så klart står jag & sköjjes & håller för öronen.
Ställer Erik i duschen efter att han kexat klart & bäddar ner honom i våran säng. Men han ligger inte kvar länge innan de är dax igen.
Bestämmer att de är bäst att vi 2 sover nere så Tommy få sova ifred upp,eftersom han ska jobba.
Men som jag skrev i tidigare inlägg,de funkar inte så bra med att 2 pers ligger i en 3:a...
Båda vill ju ha bästa platsen & mesta täcket.
De slutade med att jag tog dynorna ur soffan i utbyggnaden & gjorde mej en liten "säng" av dom.
Har ju sån MagsjukaÅngest nu så de finns inte,så i natt har jag mest legat & väntat på att jag oxå ska kräkas. Men än har de inte blitt nåt,men jag mår illa,misstänker nog att de är psykiskt.
För om de är magsjuka han har,borde han inte ha Diarré då?? De har jag för mej,iaf när jag hade magsjuka när jag va mindre så spydde man & sket samtidigt typ.
IDag vaknade jag av att Erik hade tagit Tv-dosan & zappat fram Barnkanalen. Ser än så länge väldigt pigg ut & har ätit rån & druckit vatten. De har han behållit & han säger att han inte har ont eller mår illa. Hoppas att de inte är magsjuka!!!!
Han vill mest bara åka på dagis idag & jag hade lovat honom de igår,men eftersom han spydde då så fick han ju inte de.
Jag fick inte komma till Graningebyn i morse heller när dom ringde & väckte mej. Sa att Erik spytt & dom nästan slängde luren i örat på mej med orden KOM INTE HIT!!! kan ju förstå dom,inte vill man få dit nån misstänkt magsjukepersonal inte...

Får se hur resten av dagen blir,hoppas den bli kräkfri iaf.
Men de som stör mej är att jag inte vet VARFÖR han kräkts,jag är en sån som vill ha svar. Är de inte magsjuka,vad är de då??
Jag är kanske den enda som undrar vad Agda 103 dog av när hon sov. Men de är ju därför att jag vill ha svar på Varför.

Uppdatering följer.

ses

Inga kommentarer: