Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 23 september 2010

Städ

Idag har jag städat. Hjälpt Emma att städa ur sin Lgh,en sån där flyttstädning.
Efter typ 3 timmar va jag klar med köket. Herregud,allt ska ju städas. Varenda liten kabel,list & dörrhandtag ska skrubbas. Men efter mycket slit så va de klart.
Emma hade massa sprayflaskor med medel i...allt från Mr Muskel till Euroshopper. Varenda en fick min näsa att nysa. Starka grejor de där,vem behöver kokain egentligen?!? bara spraya in Mr Muskel/Frozen Lime i ett litet utrymme & stoppa in huvudet där en stund. Sen har du ruset du behöver.
Efter städningen for vi & fikade en snabbis. Va väldigt hungrig efter 4-5 timmars envetet gnidande & putsande. Gotttogotti va de.

Sen hem & gjorde väl inte så många knop här hemma egentligen. Steken va ju klar & potatisen behövdes ju bara tvättas av & kokas...de gjorde Tommy.
Såsen gjorde jag däremot,jisses Amalia va den blev gooood. Förstår inte hur jag lyckades med den egentligen. De är ju synd att man för de mesta improviserar i köket & då är de inte lätt att skriva ner ett recept. Men SvartvinbärJuice va de i & grädde & lite annat som köttbuljongen som köttet puttrat i. Ja de kanske låter lite konstigt,men de blev gott,jag lovar.

Nu sitter jag i soffan & hoppas på att jag inte somnar innan jag kommer till sängen,super trött idag. Igår somnade jag innan 21. Sen sov jag till väckaren ringde vid 7,visserligen hade jag väl varit vaken lite titt som tätt för att sno tillbaka täcket som lilleman envisas med att sno av mej hela tiden. Tommy ha de bra han,han slipper täcktjuvar & en väldigt varm barnkropp kloss i arslet varje natt. Visst de är mysigt ibland,men vi ska de fortsätta få vi nog slå ihop våran säng med lillemans säng så vi får plats,eftersom jag & Erik slåss om mest plats i sängen varje natt.
Provade att ta med hans täcke några gånger,när han ropade på natten. Men de slutade alltid med att han ändå låg under mitt & jag 2 mm från sängkanten. De är då man hoppas på att brösten är inbäddade i täcket,annars drar dom ner mej från sängen.
Men men,de är som jag sagt tidigare....den här tiden går över snabbare än man tror & då kommer jag sakna de.

Nu ska lilleman i säng.

ses

Inga kommentarer: