Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 24 september 2010

Dagen med Erik...

En vanlig dag med lilleman brukar bjuda på en del skratt,men även massa skrik & grin (från Eriks sida). Han får ju sina vansinnes utbrott,som han inte kan hejda utan de eskalerar(stavas??) tills de bara vänder på 2 röda & så är han hur go som hellst. Man blir ju lite fundersam om de verkligen vart rätt unge med hem från BB när vi åkte hem för 4.5 år sen.
Men men,jag älskar honom gränslöst ändå.

Men iaf,idag har han slagit rekord i finurliga saker som han har sagt.
Tommy va in på sjukhuset med sitt sår & vi följde med till stan eftersom de behövdes handlas & lite sånt. Så då passade vi på att gå på fik för att fylla på magsäcken med lite onyttigheter,alltid viktigt att göra de inför helgen har jag hört.
Så vi sitter där & käkar varsin macka med goa fyllningar i. Så tjatar jag väl på honom som vanligt. Bordsskick tycker jag är A & O när man är både hemma & borta!! Så säger den lille grisen lite så där smådryg:Mamma,prata med handen... så sträcker han fram höger handen. Lite svårt att spänna ögonen i honom då,särskilt när hans ögon bara glittrar av djävulskap.
Tittar lite på Tommy & jo då,han skrattar oxå. Käkar klart medans vi surrar på lite om väder & vind...typ. Så ska vi gå & jag ställer Eriks dricka på brickan,han hade inte druckit upp den,han är ju lite seg av sej. Så tittar han på mej med lite mord i blicken & säger: Man rör INTE en MANS Dricka!!! Höpp,va säger man nu då?? Förlåt? Tittar återigen på Tommy & mycket riktigt står den jäkeln & skrattar oxå. Omöjligt att uppfostra 2 karlar.

Nu när vi kom hem från stan,så mår inte Erik så bra,han har ont i halsen,huvudet & lederna. Så jag tyckte att en alvedon hade varit på sin plats,men såklart vägrar han de. Så efter middagen lurar jag honom lite,trodde jag ja. Krossade en halva & så rörde jag ner de i lite glass. Glass är ju bra mot ont i halsen sa jag. Han käkade & ryste om vart annat. Sen kommer han & säger: Nu när man har varit så duktig & ätit alvedon så får man väl godis?? Sa lite oskyldigt att Vadå?Alvedon? när fick du de?? Jamen mamma, de va ju de i glassen. Man kan tydligen inte lura honom varje dag.

Få hoppas han är piggare i morron nu då så man kan åka iväg & svänga sina lurviga,för nu är de vinter & då orkar man fan inte raka benen mer.

ses

Inga kommentarer: