Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 28 september 2010

Sjuk

Nu är Både jag & Erik sjuk. Snorar & lever om gör vi hela tiden. Erik ha dessutom ont i magen.
Vi känner oss verkligen på topp idag. Ligger i varsitt soffhörn...vet ni hur trångt de är att ligga 2 st i en *3:a?(*3sitssoffa alltså) De är väldigt trångt. Jag vill ha filt för jag fryser,inte Erik han klär av sej i stället för han svettas. Eftersom jag har ont i kroppen vill jag sträcka ut benen eftersom höfterna tar knäcken på mej,Erik vill oxå sträcka ut benen eftersom han har ont i magen. Vilket gör att mina fötter petar honom i öronen & hans småfötter petar mej i arslet.
Näe du Per,du få allt ta & flytta nu så vi får en soffa vi kan vräka ut oss i.
De är många viljor som ska få plats i en liten 3:a(*).
Tänkte ju att Erik skulle få fara på dagis i morron,men han få nog va hemma ändå,kan inte skicka iväg han med ont i magen & massa snor i hjärnan. Dessutom har han fått konstiga röda prickar i ansiktet,ser ut som bett,men dom varken kliar eller besvärar honom..
Trodde först att de va vattkopper eftersom han inte haft de än,men de verkar inte som de.
Skulle ju vilja att han fick de,men de verkar sitta långt inne.

Upptäckte förresten att min Mobil inte är fuktspärrad. Tror jag ska Silikona lite så den blir de. För när jag är på krogen,på dans eller inte har nån ficka eller väska att stoppa mobilen i så stoppar jag ju den i BH.n,bättre förvarning finns ju inte egentligen. Ingen kommer åt grejorna om inte jag ger tillstånd till de. Hade ju mobilen i BH.n i Lördags på dansen & sen på natten när jag skulle ringa så gick de inte. Eller jo,jag kunde ju ringa,men jag hörde inte den jag pratade med. Men den jag pratade med hörde mej & säkert hela Bollsta Folketshus.
Så jag misstänker att de blev för varmt där i BH.n under kvällens gång.
Men Tommy trodde jag hade mobilen upp & ner & vem vet,jag kanske hade de....med lite för mycket promille i kroppen kan ju allt hända.

nu ska jag vila lite,svettas som en gris nu när jag tagit Ipren.

ses

Inga kommentarer: