Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 13 april 2010

Förbannad

Nu har jag & Tommy ringt AF & lämnat flera meddelanden om att ringa upp....Gör den Satan det?? NEJ såklart inte. Hur jävla svårt ska det vara??? Han har säkert jobbmobil & kan säkert lyssna av meddelanden han får....Eftersom han aldrig är inne på AF kan han väl iaf ringa upp när han är ute på sina Tjänsteuppdrag...någon minut över måste han väl ändå ha så att han kan förklara vart jag iaf kan vända mej för att få mina pengar. Jävla karl.
Har jag inte fått pengarna imorron så tänker jag fan i mej åka till Stan på Torsdag för att vänta ut den Satan. För nu ska huvuden rulla.
Har sökt han sen i Torsdags. Lite irriterande faktiskt.
Vilket förstroendeingivande ställe det där är...Åt helvete med dom!!!!
Jaja.

Idag har jag som vanligt jobbat, äckligt lugnt hela dagen.
Em spenderade jag i provhytten för att prova kläder. Ska nämligen gå på Klädvisning...det heter nåt annat men som vanligt har jag tappat ordet. De ska bli spännande & kul.
Är mest fundersam över hur jag ska klara det utan snus...går ju inte att ha den inne när man ska gå snyggt inför massa folk. Men de löser sej....

Ska försöka skriva ett personligt brev oxå,måste hitta ett jobb,vill inte vara inom vården nu. Är faktiskt less efter 11 år. Men hur lätt är de att skriva bra saker om sej själv!? Det är ju skitsvårt.
Ska fundera ut nåt som inte låter allt för skrytsamt. Typ Förvirrad men Glad.


ses

1 kommentar:

Nina sa...

Du SKA skryta om dig själv, bästa mesta möjliga. De ä de som sälj...
Hoppas allt löser sig.
Kram