Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 4 april 2010

Men nu ni..

...har jag Tankat på en annan Tankomat än jag vanligtvis alltid tankar på,eftersom jag vet hur den tankomaten funkar. Men idag blidde det lite kris i tanken på min bil (ovanligt??)
For upp till Remsle där jag alltid fyller upp min bil,men där va de massa bilar & så stog de en buss ivägen där jag brukar ställa mej för att tanka. Eftersom jag inte vågade snurra runt så mycket på stan & VÄNTA är inte min starka sida,så begav jag mej ner till stan igen.
De finns ju en tankomat där oxå. Som tur va så va de ingen där,så då girade jag in där för att fylla på min bil. När jag börjat tanka så kom de en annan oxå som skulle göra samma sak,han gick runt min bil & kollade in den...iaf tror jag han kollade in bilen & inte mej....
Sen började han ställa konsiga frågor om bilen...Hur ska jag veta om den är Galvad eller inte?? Årsmodell & sånna saker. Jag sa som de va jag...Jag tutar & kör,så jag har ingen koll. Han ville iaf ha en nyare Ford än en sån han redan körde runt i & ansåg att Ford va de bästa Märket.
Jag är Böjd till att hålla med sa jag.
Men nu är Sulan tankad & bara står & väntar tills nästa gång vi ska ut & gasa.

Nu är iaf Våran Lillgris hemma. Så nu har vi mys i soffan med lite chips,dipp & en film. Men som vanligt när vi myser så somnar Tommy,jag startar datorn & Erik hamnar i trans framfär Tv.n.
Han har haft kanondagar hos Mormor & Morfar iaf. Där har han åkt skoter,fiskat,busat & satt Vattenmelonkärnor. Men han verkar faktiskt vara väldigt nöjd över att få vara hemma iaf.

ses

Inga kommentarer: