Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 30 april 2010

Regn regn

IDag regnar de & är grått,hur kul är de då när man ska vara ute & kolla på "Brinden" som Erik säger. Han är lite risig i magen & varm,men de beror nog på att de varit mycket några dagar. Långa dagar på dagis & lite så. Men förhoppningsvis så piggar han på sej under dagen.
För han ska på Semester idag,till Farmor & farfar. Där ska han skjuta raketer,smällare,kolla på "brinden" & så ska Per lära honom att åka Skateboard....så säger han iaf. Blir nog bara brasan han tittar på sen somnar han. Min lilla goprupp,vad skulle man göra utan honom.

Fick ett inte allt för trevligt samtal i morse. Tänk vad lite man vet om människor man omger sej med. Visserligen tillhör han inte min vänkrets & jag umgås väldigt sällan med honom,men att han kunde göra en sån sak mot en annan människa trodde jag aldrig.
Har för de mesta min mobil på ljudlös & utan vibration på natten. När jag vaknade så hade jag 3 missade samtal...från en & samma människa. Då börjar man ju ana lite oro. Mycket riktigt,de hade hänt en massa saker på natten. Inga trevliga saker.
Så såklart fick jag dåligt samvete att jag inte hade på nåt ljud på mobilen & kunde hjälpa henne i natt. Men nu har jag pratat med henne & ev får jag en inneboende Söndag & Måndag. Men inget bestämt än. Man kan ju hoppas de löser sej så de lugnar ner sej lite för henne nu.

Nu ska jag dammsuga & skura lite....väl behövligt kan jag lova. Sej köra Erik till stan & samtidigt handla lite grejs tills ikväll när de händer lite bus..förhoppningsvis.

ses

Inga kommentarer: