Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 7 april 2010

Hoho

Ja,nu är man hemma,mätt i magen & har landat i soffan.
Dagen har varit bra,men lite folk har de varit...ska de va så svårt att pallra sej in i butiken & handla??? va??

Jag & Erik har ätit Radhusbiff till middag...för alla er som inte vet vad det är så är de då Blodpudding. Får passa på att äta saker som inte Tommy gillar när han inte är hemma,för jag ställer mej då fan inte & gör 2 olika maträtter...räcker att försöka komma på en maträtt som passar 3 magar.
Tommy vet jag inte riktigt vart jag har,huvudsaken är att han vet själv vart han är. Så jag & Erik slöar i soffan framför Tv.n såklart.
Fortfarande inga pengar varken från Fk eller Ams...lika roligt varje gång. Bilen behöver tankas,men man får inte så många liter för 200kr. Kommer inte pengarna in i morron ska huvuden rulla....!!!!

Har funderat oxå; varför har jag ingen varningslampa/plingeling när Spolarvätskan är slut?? Finns ju en sån grej till Bensinen,varför inte till Spolarvätskan oxå då kan man undra.
Men jag har 2 st Snöflingor istället. En röd & En Orange...dom visar om de är kallt väder eller om de är varmt väder...röd för kallt & orange för varmt. Väldigt nödvändigt när jag har en termometer i bilen oxå....De är Tänkt till Tusen de. Säkert en karl som kommit på det..
Första gången som den lampan lyste fick jag lite panik,jag hade ju just köpt bilen & så började en främmande lampa att lysa. Men karl´n min visste ju direkt vad det va....tur de,hade väl blivit lite pinsamt om jag rullat in på verkstan i tron att de va nåt allvarligare fel än varmt väder.
Men är de inte onödigt så säg...en röd & en orange lampa stället för en lampa/plingeling om att Spolarvätskan är slut,undra vad som är viktigast egentligen?? Att veta om de är kallt/varmt ute eller att se genom vindrutan?? anser ju själv att de är de sistnämnad som är viktigare. För ni ska veta att de alltid är på E4.an,där man behöver den som mest som den är slut.
De är som med Bensinen,när jag behöver den som mest så är den slut oxå. Knepigt.

Nu ska jag pluppa vidare...har hittat väldigt fina Leggings som jag måste glutta lite närmare på. Vill ju gärna ha lite roliga leggings & inte bara enfärgade svarta. Blommiga,prickiga & rutiga...ja tack. Men säg inget till Tommy,han tycker nämligen att de räcker med "långkallingar" i min garderob.

Inga kommentarer: