Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 23 april 2010

jahaja

Så har jag varit till doktor....nånting, inte svensk. Min mage har ju lugnat sej lite iaf,har bara varit på toa 3 gånger idag. Bra där. Då kan tilläggas att de endast fanns 3 skorpor,en kopp te & en banan i magen & för de måste man på toa 3 gånger. Inte normalt.
Men idag tog jag mej som sagt i kragen & ringde läkaren,eller egentligen ringde jag sjukvårdsupplysningen eller va de nu heter....dom tyckte att jag skulle åka in så dom fick kolla på mej...?? varför bara kolla liksom...
Men åkte in lite småstressad som man är. Berättade hur jag mådde i magen,om att inte få behålla vad jag ätit & att magen sväller upp så att jag ser ut som i 8de månaden.
Låter som Laktosintollerans säger den förbannade knickedicken till läkare. Vad blir man inte sugen på nu då?? Jomenvisst är de; Varma Kanelbullar med kall 3%ig mjölk, varm choklad & skogaholmslimpa & stuvade makaroner. Jag menar hur ska jag klara mej utan Tommys helt underbara Stuvade Makaroner?!?
Nu kan jag ju inte skylla på Doktor Nånting,inte svensk. Men de va ju han som sa att jag va Laktosintollerant. Då får han skylla sej själv att jag kallar han Knickedick nu...för de vågade jag ju inte säga till honom där heller. Men nu ska jag beställa tid hos en Dietist som kan hjälpa mej lite på traven efter som jag dessutom inte bör äta nåt med Gluten i ett tag,för att se om magen lugnar ner sej.
Tackar för mej & ilar ut till bilen,snärtar in på Skotime & köper mej ett par vita tygskor som jag behöver...180 pengar tycker jag att jag va värd efter allt.
Gasar till Ö-vik efter det. Provat ut alla kläder till modevisningen som är på Tisdag,de är till dess jag behövde skorna oxå. Men när jag va på väg till Ö-vik kom jag på att jag inte frågade Doktor Nånting,inte Svensk att jag ville ha hjälp med min inre stress. Men de får jag väl fråga om vid nåt annat tillfälle. Måste ju sova & sluta stressa i min sömn.
Men efter att jag slutat vid 18 va de en väldigt trött FisLisa som gick till bilen, har ju ingen energi längre,måste försöka komma igång med maten igen & dessutom få den att stanna kvar i kroppen, de är ju de som är de lilla kruxiga.
Imorron är de jobb igen & sen ska jag till affären & handla hem lite mat som jag kan äta oxå. De finns ju inte nåt här hemma....ägg kanske,men nu har jag ätit ägg flera dagar i rad,så jag börjar bli mäkta less på det faktiskt.
Men de blir säkert nån ordning på de här oxå med tiden, jag menar hur svårt kan de vara att sluta med allt som är gott,nåt man ätit i 27 år & Tommys stuvade makaroner..??
Nåt slog mej helt plötsligt....herregud hur ska jag klara mej utan Potatisgratäng?? De är ju de godaste som finns,men de ska ju vara våran såklart...Men Fuck a Duck,nån som vill byta mage med mej??

Nu sitter Erik & Tommy i soffan. Tommy med en ÖL,Erik med fruktsoda på bordet framför dom står en skål med chipps. Framför mej står de en tallrik hårdbröd,2 ägg & en tekopp.. Vart finns rättvisan nånstans??

Ska lägga Erik nu & sen mysa ner mej i soffan några minuter innan jag själv intar magläge i sängen.

ses

1 kommentar:

Nina sa...

Hej vännen. Inte behöver du sluta med stuvade makaroner inte... Jag har slutat med vanlig mjölk och så, det finns jätte bra utan laktos. Stuvade makaroner serveras ofta här. Ingen skillnad.... lycka till och kram