Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 21 april 2010

HLR,L,A,B,C

Jorå nu kan jag allt om Livräddning. De är så intressant de där tycker jag. Dagen har flygit fram som en antiloop på speed. Har haft superkul. Men då vi började med rollspel & skulle ta hand om skadade människor,så blev de lite jobbigt. Jag & blod går inte så bra ihop liksom. & då ska tilläggas att de va teatersmink som de andra smetat på sej...men tro ni inte på fan att de började dansa svarta prickar framför ögonen på mej. Illa mådde jag oxå,men de har jag gjort hela dagen & NEJ jag är inte gravid!!!!!
Åkte sedan hem till mamma & pappa för att käka. Köttsoppa,de ska ju kunna klassas som en av mina favoriträtter faktiskt,men de ska vara mammas!!
La mej i badet efter maten,men magen va så orolig så de vart inte så länge.
Sen när jag körde hem så fick jag stanna efter vägen & lämna den goda köttsoppan efter vägen. Den va ju så god när jag åt den,men va inte så vidare värst god när den kom upp.
Min mage kommer att driva mej till vansinne, om jag inte redan va ett psykfall så kommer magen att orsaka ett ganska snart.
Nu vart de kanske lite mycket mat efter att ha ätit dåligt flera dagar.
Har sagt de så många gånger förut & jag säger de igen...Måste försöka äta på bestämda måltider,undvika allt som är gott tydligen & få bättre sovrutiner. Men de är lätt att säga & svårare att leva efter. Men man får väl försöka ändra lite smått efter vägen.
Vill inte ha mer ont i magen länger....har försökt med allt,men inget funkar.

ses

Inga kommentarer: