Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 2 april 2010

Migrän & Mardrömmar

Vaknade av väckaren som ringde vid 5....kan inte ens vara lagligt att behöva stiga upp den tiden. Men de va ju bara att masa sej upp & göra sej & Erik klar för att bege oss till Graninge,han till mormor & jag till Jobbet. Dumpade Erik Hos dom. Mådde illa & hvudvärken började dundra på riktigt bra. Tryckte i mej en Ipren hos mamma,nå starkare tål jag inte. Men jag kände efter ett tag att jag inte kommer att klara av att jobba,huvudet höll ju på att gå i bitar.
Åkte hem igen. Däckade ganska omgående i sängen för att vakna några timmar senare av en mardröm. Fyfan va jag va ledsen,kom ner helt stirrig & visste inte om de va sant eller inte.
Men sambon satt i soffan med huvudet kvar,i drömmen hade han skjutit bort de på Kirunas Flygplats,en annan person hade tagit ett Baseballsträ & slagit i huvudet på sej själv för att de va bästa sättet att ta livet av sej & sen Passade Pappa oxå på att dö.
Jag va helt förstörd när jag vaknade,även i drömmen va jag ju det.
Det gjorde fortfarande ont i huvudet & så kändes det som om de va myror fulla hårbotten,men jag kunde för mitt liv inte somna om efter denna dröm. Det är så hemskt med endel mardrömmar,man vet inte om de är sant eller inte när man vaknar....oftast är dom ju inte sann,men man vet ju alrig. Fy fan va jag va rädd.

Erik har ju då som sagt tagit semester för att åka till Mormor & Morfar igen. Han skulle dit för att plantera vattenmelonkärnor,bada & ha kul. Han kom på igårkväll att han skulle åka med mej dit & så blev det. Han passar på att ta semester när Jag & Tommy är lediga han. Men men,vill han & han får för de som ska ha honom så får han väl göra det då. Bara glad över att han känner sej trygg hos andra person än oss oxå.

Resten av den här dagen vet jag inte vad jag ska göra...Skulle ju behöva tvätta lite,men de har gullesambon redan börjat med faktiskt. Han kan han.

ses

Inga kommentarer: