Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 14 april 2010

Sittstrejk

Idag blir de sittstrejk på AF. Går de inte att ringa tillbaka eller svara i telefonen då får man skylla sej själv. Jag ger mej inte,inte i detta läge iaf.
Igårkväll bröt jag ihop i en blöt pöl i sängen. Då orkade jag inte mer. Pressen från att inte ha nåt jobb,ekonomi & utbildning pyr i kroppen hela tiden & sen de här med att pengarna jag ska ha inte kommer när dom ska & att dom inte kan svara eller ringa upp blev igår för mycket.
Låg i sängen & snorade & grinade som någon 3-åring som inte får Glass...
Hatar att gråta,då känner jag mej så sårbar. Trycka undan & klistra på ett fejkat leende de är min grej det. Men igår gick de inte längre som sagt.
Men jag känner mej nåt så fruktansvärt värdelös när jag inte ens kan köpa mej en snusdosa för egna pengar. För jag är inte van att ha dålig ekonomi,men de senaste året har de varit väldigt illa. Men de är väl så när man blir äldre,man får ta mer eget ansvar & då rinner pengarna lätt mellan fingrarna.
När man sen vet att man verkligen måste handla saker...typ Skor till lilleman som växer så de knakar & själv behöver jag en ny Jeansjacka för den jag har nu är sliten väldigt sliten efter 8 års användning. Tommy har inte ens fått en födelsedagspresent från mej,visst han vill inte ha nåt säger han,men jag vill kunna köpa nåt fint till han för att visa att jag faktiskt bryr mej om honom,att jag är glad över att han finns. Men jag får väl gå in på KappAhl & köpa 3-pack Y-front kalsonger till honom...(ironi)

Så nu ska jag stänga ner internett & sen bege mej mot staden & AF...& så ska jag faktiskt försöka att visa att jag är irriterad & inte bara mesa på. Stor i orden men Liten på jorden,de är jag det.
Sen om jag är färdig innan 12 så ska jag käka lunch med Tommy & kanske Emma följer med oxå. Så ska jag hjälpa henna att packa lite inför hennes flytt.
Sen kommer hon hit ikväll & ska sova här tills imorron. Trevlans värre.
Lite besviken är jag att jag inte kan åka till Jobbet idag eftersom vi får in massa nyheter igen,men nu är de ju faktiskt så att detta måste lösas först.Pengar klarar man ju sej inte utan.

ses

1 kommentar:

Nina sa...

Hoppas allt löst sig. Att du inte behövde sitta alltför länge...
Kram och stå på dig