Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 22 april 2010

Ledig

Idag är min lediga dag,vad har man gjort?? Inte ett förbannade dugg. Legat i soffan & myst med en snorbobba till son. Han är så jävla snorig,vilket är väldigt jobbigt för honom. Han sover ju inte bra på nätterna & de förstår man ju,vakna lite titt som tätt av att de inte går att andas är ju ingen höjdare heller.
Fick sovmorron idag ända till 7.30,va väldigt skönt. Gick ner & försökte få i mej nån slags frukost. Fick bli te & lingongrova. Kanske inte det bästa valet med tanke på magen men vad ska jag annars äta?? finns ju aldrig nåt som passar min mage i detta hus. Idiotiskt.
Sen efter frukosten så knoppade jag i soffan igen,eller dvalade mest.
Blev väckt av en kompis som ringde & berättade att han klarat C-teoriprovet...så Grattis till J som inte trodde att han skulle klara det alls. Man kan bara man vill....
Upptäckte då att Erik inte va i soffan utan han stog i köket & läste min HobbEx-katalog. Han berättade att alla sakerna i den skulle han eller någon annan i hans närhet ha....alltså som vanligt.
Spelat golf har han gjort idag oxå...han skriker FFOOOORRDDDDD när han slår istället för FOORE (stavas??) När jag påpekade vad man ska säga så skrek han istället GRRRRIIISSS. De va tydligen väldigt roligt.
Ska koka lite te & försöka få i mej någon skorpa,fördelen med att inte må bra är att man inte småäter en massa,vilket är bra för vikten,men nackdelen är oxå att jag måste småäta hela tiden typ milda saker för magen,för att magsyran ska stabiliseras.
Men jag har ju så svårt att äta nåt när jag mår dåligt. En vanlig magsjuka kan ta flera veckor innan de gått över eftersom jag inte kan äta för att jag har fobi för kräks & då har man ju inget att få upp utan de blir ju bara magsaft som kommer & så fräter det & så är cirkusen i fullgång.

Te va det...ses

Inga kommentarer: