Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 28 april 2010

Trött...

Ja,här är de inte mycket som händer. Hela familjen är tröttmössor idag.

Men iaf...
Igår när jag vaknade till liv efter nattjobbet,så gjorde jag mej klar för att gå modevisning i Ö-vik. Jösses va nervös jag va innan vi traskade in. Men de gick bra,vurpade inte en enda gång faktiskt.
Men de va ganska kul,men de är väl inget jag skulle vilja göra ofta.
Gasar hem,va ju så trött. Pendlade mellan 120-140,musiken på högsta volym & 19 grader i bilen & de funkade,jag somnade inte & jag kom hem.
Drack te med sambon innan sängen kallade....& de tog inte många min innan jag somnade som en klubbad valross i sängen.
Imorse när väckaren kom springande från sin säng vid halv6 va jag inte vidare värst med på det noterna. Inte i hela helvete hade jag lust att stiga upp den tiden,hade ju den riktiga väckaren på halv7 ...menmen de är ju bara att gilla läget. Vi låg i sängen jag & Erik ett tag & bara myste. Sen ner & göra alla morronbestyr,sen är de ju samma visa varje dag...lämna på dagis & sen vidare till Ö-vik.
Väl framme där va de bara att ta tag i kläderna vi hade på oss igår. Dom ska larmas på & sen ska ju lapparna med streckkoden på tillbaka på rätt plagg....
Så kom de påfyllning från lagret & rätt som de va så va klockan dax att åka hem.
Hämta Erik på dagis & sen hem för att starta upp med middagen.
Men innan middagen kom Eriks favvo Matilda hit en sväng & gullade med Erik. Trevligt värre.

Nu har Sulan nya däck...snälla sambon gjorde det åt mej medans jag lagade mat idag. Men egentligen va de sagt att de va jag som skulle göra det...men vem kan motstå mina långa ögonfransar & gröna ögon??

Nu har Erik lagt sej & snart är de min tur oxå. Hoppas på att Tommy kan bära upp mej för jag orkar inte gå ett steg från denna extremt sköna soffa...Hoppas Per glömmer bort att vi har den.

ses

Inga kommentarer: