Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 15 april 2010

Men Guuud.

Kan ni fatta hur ont det gör med 3 stycken finnar bakom örat??? Näe,de kan ni kanske inte,men jag ska berätta att jag hellre har en finne på rumpan än 3 bakom örat. För just nu ser jag ut som en Vingmutter på ena sidan....Örat står rakt ut.
Försökt ta död på dom men de gör så in i helvetes ont så de går bara inte.
Sover på Vänster sida & gissa på vilken sida Finnarna är??...jo,men såklart är dom ju på VÄNSTER sida.
Kan helt seriöst säga att jag vaknat minst 20 gånger i natt av att de gjort så ont.

Jobbade idag gjorde jag iaf. Sittstrejken på AF igår gav iaf resultat. Inga pengar än,men nu ska de väl bli rätt. Vi gjorde en sak förra gången & de funkade,men nu när vi gjorde samma sak igen så funkade det inte (med Vi så menar jag Sus & jag). Men de kunde dom inte kläcka ur sej,jag menar lämnade in papperen för 3 veckor sen.
Men jag fick ingen att gråta,men hon i receptionen som tog emot mej blev lite röd om kinderna & blank på ögonen när jag började varva. Men jag behövde inte vänta länge iaf.
T kom ut ganska snabbt med armarna i försvarsställning & myndig röst...
Men då hade jag lugnat mej lite & vi kunde prata som vanliga människor.
Så nu är papperen påskrivna IGEN & så imorron tar Tommy med sej dom & lämnar in dessa hos AF & sen är de bara att vänta tills Kosingen rullar in....eller så kanske jag måste Sittstrejka igen,men de är jag inte rädd för.

Ja,på jobbet har de gått bra oxå. Kinabuffé till lunch & Magnum Mandel till Em-kaffet.

Nu ser jag på Sveriges Sämsta Bilförare...& jag är helt stumm. Har insett att jag kör som en gud & ingen behöver vara rädd för att åka med mej mer.

Nu blir de snart sängen & jag hoppas att jag kan lära min kropp att ligga på höger sida & sova nu.

ses

Inga kommentarer: