Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 23 april 2010

Orddiarré

Lilleman har orddiarré...helt sjukt va mycket han har att prata om idag. Man får så många goda skratt åt hans små funderingar,prat & skratt. Helt underbart när han är så här på morronen. För de mesta är han faktiskt väldigt sur & hemsk på morronen,men ibland är han så här roligt underbar. Go grisen min.
IDag ska han vara häst på dagis....dom ska ha nån slags teater. Han får vara en svart & vit häst idag,hittar ingen brun eller svart tröjja som han kan ha & de han har de är det massa tryck på. Iofs kan han ju vara en tatuerad häst,men Punkhästar har kanske inte kommit till Kalknäsdagis än. Så svarta byxor & en vit tröja får de bli idag.

Min mage är fortfarande helt jävla hopplös....fort jag äter nåt är de bara att gå på toa sen. Känner att jag inte får i mej nån energi,helt slut är jag,ont i huvudet,skakis & mina byxer jag köpte på Rabalder som är så tajt så man knappt kan röra sej,har blivit större i både midja & ben. Visst känns de skönt att jag tappar vikt,men jag vill inte tappa vikt genom sjukdom. Jag vill gå ner i vikt på ett sunt & roligt sätt. Inte genom att äta lite & må dåligt. En aning irriterande.
De va länge sen jag haft sånna här problem,vet vad det bottnar i men jag kan inte göra nåt åt det. Bara gilla läget & hoppas på att de löser sej innan jag gått ner 50kg & har tynat bort.
Till & med i sömnen stressar jag. Kan vakna med hjärtklappning,svettig & helt stressad.
Har inre stress hela tiden,när jag till & med drömmer att jag stressar är de ju nåt som inte står rätt till. Till & med Tommy har sagt att jag verkar stressad när jag sover.
Ser man mej kan man inte tro att jag stressar,värre sengångare får man söka efter egentligen,men inombords stressar jag hela tiden.

Nu är de dagis som väntar...ses

Inga kommentarer: