Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 1 oktober 2010

Yeeej

Kommer hem efter en slitig natt & vill hellst bara tvärdö i hallen,hänger upp jackan på dörren & vad skådar då inte mitt NorraÖga(kan även va nåt annat väderstreck på mina ögon efter denna natt),Jo,SOFFAN är tillbaka. Blev genast mycket piggare än jag varit på hela natten.
Nu kommer skavsåren på höfterna & låren försvinna & de är dax att ta fram Walkie Talkien igen. Jo,så stor är soffan.
Så nu har jag virat in mej i fleecefiltar & fleecejackan,men jag ska inte sova nåt. Lika bra att va vaken annars så är jag inte människa på flera dagar om jag skulle somna nu. Dator ligger liksom på Armstödet & där står den stadigt, jag tar upp ungefär en Tiondel av soffan & då ligger jag ändå bekvämt. NaDjävulskt bra soffa detta.
Så nu hoppas jag att den stannar kvar i vårat hus ett tag,får ju seperationsångest varje gång vi blir av med den & måsta ta ner våran 3 som är fulare än allt fult.

Lilleman är iaf piggare,blev inte nå mer kräks,men snorig är han iaf. Så nu är de Laktosfritt som gäller för honom ett tag framöver för att se om han blir bättre i magen. Men jag ska såklart ringa & beställa tid för lite provtagning på honom. De är inte normalt att kräkas lite titt som tätt utan nån egentlige anledning. För de beror inte på att han äter för mycket,jag är glad om jag få i honom lite frukost & middag. Jag hoppas att han slipper ha samma problemmage som jag,men de verkar som om de är bara förhoppningar. Han har mycket problem med sin mage tyvärr.
De lustiga är att han är helt klar med att han ska dricka Special mjölk & bara äta piggelin...
Sa att han kunde äta annan isglass oxå...Då blev han ännu gladare & sa att han skulle säga till Mormor att hon skulle köpa isglass från Glassbilen nästa gång.

Imorron är de RockaBilly Fest på Rixdan. Ska bli kult de. Hoppas på mycket folk så man vågar sej på att dansa. Verkar som om vi bli ganska många hos oss innan. Så vi ska ha knytkalas,så nu gäller de bara att komma på nåt man ska göra inför den. Blir väl nån paj eller så,tänkte oxå göra Foccaciabröd med oliver & havssalt på.

Men nu ska jag nog starta upp snabeldraken,dra en svängom med skurmoppen & plocka ihop lite här hemma. Först Spotifya fram lite bra musik...

ses

Inga kommentarer: