Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 20 november 2010

6-veckor

Ja,igår i mitt förvirrade inlägg om Asiatiska bord & nära-döden-upplevelsen så glömde jag skriva att jag fick förlängt vikariat på 6 veckor. Så fram till den 15 januari hittar ni mej trött & mörkrädd i Graningebyns lokaler.
Blev ju glad att jag fick 6 v till,men inte lika fullt så glad när jag ska jobba Julafton,juldan & annandan. Inte riktigt som jag planerat de hela. Men de ger pengar & pengar kan man ju inte tacka Nej till. Men funderar på om de är nån vänlig person som skulle vilja byta min julafton mot nyårsafton. För då gör man ändå inget speciellt tycker jag.
Få se hur jag gör.
Blir lika förundrad över mej själv varje gång jag svängar in på parkeringen på mitt jobb, va fan gör jag där egentligen på natten?!? är ju så mörkrädd att jag hoppar till för varje skugga, spegelbild & ljud.
Har sån panik när jag ska köra de 3 milen rätt ut i skogen,som vi gör varje natt för att hjälpa en person. Vinklar bort backspegeln så jag inte ska råka titta i den,för tittar jag i den så kommer jag se nån i baksätet. De är helt sjukt va mörkrädd jag är,men har bestämt att de inte ska stoppa mej. Försöker intala mej själv att de inte är nåt farligt,men visst ser den där skuggan ut som ett monster,är inte den där stenen ett troll,låter de inte som om de är nån som går runt i korridoren. Man inbillar sej väldigt mycket under en hel natt. Hjärfrekvensen går på högvarv & kroppen laddad för flykt för minsta lilla ljud.

Ja nu sitter jag i soffan med migrän,roligare Lördag kan man ha faktiskt.
Ska lägga mej ner i soffan en stund för att slumra till lite & hoppas på de bästa,hade massa planerat idag,men få se vad som händer.

Nu orkar jag inte skriva nåt mer..
ses

Inga kommentarer: