Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 20 november 2010

Urk

Japp,så spyr lilleman igen...blir så frustrerat irriterad på detta nu. Men han är ju duktig som springer in på Toan & gör de där man ska,eller i det här fallet tog han sopkorgen eftersom han satt på toan.
Så nu arbetar min hjärna på Varför han gör de.. Kan inte komma fram till nåt vettigt svar än. För jag hoppas de inte är magsjuka.
Tommy är inte heller hemma,så jag får lite panik nu när jag ska tömma sopkorgen. Jag vill gärna behålla maten jag ätit idag.
Nu har vi Mjölkbombat honom den här veckan,allt med mjölk har han fått ätit. Se vad som händer,han spyr.
Så nu få han äta Laktosfritt & så hoppas jag han slipper spy nåt mer.

Annars idag har jag sovit hela Fm,har haft så ont i huvudet & ögonen. Har ont i ögonen fortfarande,men huvudvärken har släppt lite iaf.
Sen for vi en snabbis till Graninge,Tommy fick köra eftersom jag inte har nåt periferiseende än, de försvann när jag fick ont i huvudet. Där hämtade vi massa kött & lite annat smågott att ha i frysen. Sen for vi på affären & handlade de allra nödväntigaste. Har ställt till de igen med A-kassan så nu är jag avanmäld för dom fick in årsanmälan en dag för sent. IDIOTER!! Dom är jävlar så snabb med att avanmäla en,men att betala ut i tid de går inte de..
Önskar jag fick ett jobb så jag slapp ha med A-kassan & AF att göra.

Nu pekar lilleman att han har ont där blindtarmen sitter,hmmm...ska kolla upp de där lite.

ses

Inga kommentarer: