Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 2 november 2010

Sämre

Idag är jag sämre än jag va igår. Sovit jättedåligt,trots Stesolid & dexofen,jävla värk. Borde egentligen har klubbat en elefant dessa tabletter,men inte mej...konstigt,jag brukar ju reagera starkt på tabletter. Enda som reagerat är min mage,med att inte alls gilla någon form av tabletter. Så nu är frågan; Ryggsmärta eller magkatarr?? de är frågan de..de är som att välja mellan Brunabönor & rismjölk de. Man vill inte ha nåt av de med andra ord.
Vaknade 9 i morse med att fåglarna plockar issolering & knackar på fönstret uppe...idiotiska äckeldjur.
Vaknade i natt av nåt ljud,helt säker på att de va Erik som ropade. Drog på mej morronrocken & tassade iväg. Halvvägs kom jag på att de kanske inte alls va han som lät,jag kanske hörde i syne. Men de gjorde jag inte,han va vaken. Så jag är ju inte helt stenad på natten iaf. När jag la mej igen,va de sjöblött i min säng. Svettas na djävulskt av tabletterna tydligen & inte bli de bättre av att de redan är dyngvarmt uppe.
Somnade om efter många om & men,sen väckte Erik mej vid halv 6 & frågade vart Pappa va... Ja,inte vet jag de heller...visste ju inte ens vart jag själv va nånstans.
Sen efter dom åkt iväg så somnade jag då om & vaknade 9. Just då kändes de helt Okej i ryggen,men de tog ju bara några minuter så va de sämre än de va igår.
Har försökt att få tag på Naprapat Lars,men utan framgång. Börjar få lite panik över värken, att de aldrig går över kan jag inte fatta. Vila,värktabletter & lagom med rörelser.. Men lagom med rörelser?!? de går ju inte att röra sej alls. Går jättelustigt. V-axel kommer först,sen V-ben med lite tur följer H-ben med oxå,men de är inte alltid de händer. Alltså de blev en knepig förklaring de här med om man säger så här då...Överkroppen är vriden så att V-axel är längre fram än H-axel. Ungefär som när man va liten & Twistade på gympan,när fötterna pekar raktfram är överkroppen åt ett annat håll..Jaja,inte ens jag blev klok på hur dessa förklaringar,hur ska ni då bli de?!?
Ska hämta lilleman & hoppas på att han är på bra humör,för jag Orkar verkligen inte med en grinig son idag. Sen ska vi åka på affären för att inhandla Lasagneingredienser. Eriks önskemål denna dag. Han är som katten Gustav..Lasagne är bästa maten.

Nu har jag äntligen fått tid hos Barnmottagningen till Lilleman oxå,trägen vinner. Måndag 10.30. Den måndagen blir intressant. Dels ska han till läkaren 10.30,sen ska jag dit 14.30 & så ska jag jobba natt sen. Om jag bli bättre i ryggen tills dess vill säga...

ses

Inga kommentarer: