Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 25 november 2010

Killevippen

Just för tillfället sitter jag & Tommy i soffan...som vanligt. Jag ser på Tv:n & skriver samtidigt,de ni Kvinnligsimultankapasitet, Tommy han ser på Tv:n & tränar magen samtidigt.Med de menar jag att han ligger på rygg & lyfter benen...oj sån träningsvärk han kommer ha imorron. Vet inte vad man ska kalla de Tommy har egentligen?? Manlig fåfänga??
Han har alltid hävdat att riktiga män väger över 0,1 Ton & vem behöver tvättbräda när man har tvättmaskin...han har en inbyggd torktummlare oxå..för ibland mullrar den igång & ångerna åker ut där bak.
Jaja,nog om oss...

Idag tappades Erik på blod igen. Ett rör blev de. Sa lite ironiskt Ska ni inte ta ett till så ni är säker på att de räcker eftersom 5 rör blev för lite. Men jag tror inte dom fattade.
Så nu väntar man på spänning på resultaten.
Erik va som vanligt hysterisk,men i & med att dom stuckit så gick de bra sen. Då tittar han på blodet & är helt lugn. Han fick själv säga till att han ville ha den Långa nålen,med de menar han att de ska tas i armen.
När vi va klar så mötte vi upp Mormor & morfar på stan & åkte vidare upp på RemslePizzeria för att köpa middag. Pizza till de 3 & själv åt jag Smalsallad. Åkte hem till Graninge & va där ett bra tag,vi käkade,surrade & lyssnade på Erik. Han surrar konstant lilla grisen min.
Han skulle stanna,men ångrade sej precis när vi skulle hem. Så han åkte med mej hem igen. Inte gjorde de mej nåt,då få jag sällskap imorron när gardinerna ska strykas & ljusstakarna ska fram.
Julhatare som jag är...Men va gör man inte för Eriks skull?!?
Den 23/12 ska jag & Erik hem till Graninge för att fira Jul där. Har ju turen med att få jobba hela julen sen. Så de bli inte mycket till Jul i detta hus inte. Men huvudsaken är att de bli några klappar,god mat & massa sömn så bli den där helgen bra oxå.

Fick 2 nätter till så Söndag & Måndag sitter jag på jobbet igen. Mörkrädd & frusen.

ses

Inga kommentarer: