Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 6 november 2010

Nähäää

Men cheeseLouise va jag ha träningsvärk idag. Varenda rörelse jag gör gör ont & jag måste nog erkänna att jag Gillar de. Ser de som om de är kroppens sätt att hämnas efter åratal av misskötsel. De är tur att inte hälsovårdsnämden eller någon annan myndighet kan komma & stänga ner mej,för att jag misskött mej. För då hade jag varit helt ned stängd för länge sen.
Förstår ni hur jag menar? Gör ni inte de,be mej inte förklara för jag förstår nog inte riktigt själv,men i mitt huvud låter de bra. De svåra är bara att skriva ner de så de låter bra... de är inte de lättaste. Många gånger man lyft på ögonbrynen när man läst gamla blogginlägg man skrivit, Hur tänkte jag nu??

Har varit vaken sen 4..de du svärmor =) Ville ju gärna somna om eftersom denna dag kommer vara lång,men icke. 5 klev jag ur sängen & startade Tv.n & datorn nere. Skönt att se morgonen gry,men jag vet i fan om de är värt de egentligen. Jag älskar ju att sova.
Men 4.5 timmes sömn fick jag iaf i natt. Kunde ha varit mindre oxå.
Sovit oroligt hela natten,nåt oroar mej men jag vet inte riktigt vad...kanske Sotarn.

Nu inväntar vi Jane & Robert,sen beger vi oss på kuligheter. Åter imorron.

Då ska jag kramas med lillebror som åker till USA,den lilla grisen. Han ska dit & åka vattenskidor i 2 veckor eller om de va längre. Jag åker ju oxå vattenskidor,så då måste jag ju kunna åka med oxå,inte mer än rätt tycker jag.

Jaja,nu ska de sista fixas,vilket jag inte vet vad de skulle vara egentligen,men jag tänkte få ett bra avslut på denna blogg...Kissa kanske.

ses

Inga kommentarer: