Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 3 november 2010

Mysdag

Jag & Lilleman har haft en riktigt trevlig & mysig dag idag. Myst framför tv.n som vanligt, städat lite på övervåningen, iaf de jag klarade av. Man få ta de lite lugnt & vila mellan varven bara.
Så har vi lekt Kurragömma. Ni ska bara veta va fiffiga gömställen jag hittade. Har man bara stoppat i sej lite värktabletter så kan man böka in sej i vilken liten vrå som hellst....trodde jag.
Tyckte jag kom på de mest ultimata stället att gömma sej på..Garderoben ute i hallen uppe. Kröp in där bland gästtäcken,kuddar & Julgardinerna(??) Smart ställe till en början,men jag hade inte räknat med att de skulle ta Lilleman 10-15 min att hitta åt mej.
Men jag hittade iaf julgardinerna då & även en grodkudde som Lilleman ska ha på sin matstol. Erik vart inte så glad över den kudden,eftersom han Hatar Grodor.
Men när han väl hittat mej skulle jag ju försöka krångla mej ur dubbelknuten jag själv knutit av mej själv & sen ta mej ut...Ujujuj va Erik skrattade,men tror han skrattade mest åt att jag låg där inne,de hade han inte räknat med. Så jag behöver ju inte säga vart Erik gömde sej 90% av gångerna...Inget Kurragömmageni inte.
Men vi höll nog på i säkert en timme med att gömma oss på övervåningen...så stort hus har vi ju inte,så efter 15 min så blev de repriser av alla gömställen vi varit på.
Men Erik va nöjd & jag måste ju erkänna att de va ganska så kul oxå.
Medans Erik gömde sej passade jag på att försöka träna upp mina tår genom att plocka smutstvätt med just Tårna. Så nu har jag muskulösa tår & tar säkert 10kg i Tåpress.
Sen skalade vi morötter till morotsstuvning,en av Eriks favvorätter oxå... men jag misstänker att de är just skalningen av morötter som är roligast. Men så länge han vill hjälpa till få man va nöjd.
Jackjakten gick några steg framåt & så 10 bakåt. Kom fram till att de är nog bäst att prova en jacka. Har ju som bekant stora bröst & grova armar,lång & bredrygg så då är de lika bra att prova skiten,för att skicka tillbaka varor jag köpt över nätet funkar inte..jag glömmer helt enkelt bort de.
Nu ska jag fortsätta laga mat. Gjorde en tänk-till-tusen & kokade makaroner istället för potäter. Så nu bli de morotsstuvning,makaroner,korv & bacon...Hade ju varit godare med potäter,men orka koka de nu?!?
Tommy kommer hem sent idag,så jag & Erik har huset för oss själva ett tag till,Najsigt.

ses

Inga kommentarer: