Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 5 januari 2011

9 dagars..

ja,nu är jag ledig 9 dagar,eller om de är 8 dagar. Lite osäker på de där.
Har stora planer på att julen åker ut,tänkte sova lite mer än 2 timmar & ta tag i mitt liv i allmänhet. De är väl mina planer den närmaste tiden.

Trött som en tok är jag. Men imorse när jag kom hem så ställde jag väckaren på 12.30 bara för säkerhetsskull, eftersom jag skulle upp tidigt idag. Kändes onödigt att göra de eftersom jag aldrig sover längre än till 11.45,men lika bra att ställa väckaren Om utifall att. Vilket va en jävla tur. Vaknade 12.15 med ett ryck,tittade på klockan & somnade om.
Varför gick de så bra att sova idag då?? Så när klockan ringde,va jag mer död än levande.
Jag är ju så fruktansvärt seg & stel på när jag vaknar oavsett om de är morron eller kväll. Så innan jag fått på mej kläder,rättat till peruken,kollat saldot,uppdaterat statusen på Fb(super jätte viktigt) & målat tillbaka ansiktet så va klockan 13.30. Hallå där stress!!
Hämtade lilleman på dagis & sen drog vi till stan för att shoppa lös. Jag köpte ett par skoterskor till mej själv. Lilleman fick en tröja,3 par kallingar & ett par superfula grön/brunrandiga byxor..Erik skulle bara ha dom!! Så trots mina protester,så åkte dom med oss hem. Men jag ska gömma dom så att han aldrig använder dom.
Sen gick vi för att möta mormor & morfar på stan. Dom har lovat Erik en ny skidutrustning. Vilket han fick oxå. Tidig födelsedagaspresent blev de. Erik va super nöjd & glad.
Så nu vet jag vad Erik kommer göra den närmaste tiden,stå & tjura över att de inte går att åka skidor fast dom är nya. Få ta med honom till nå skidspår,då gå de iaf bättre att hålla reda på benen.

Nu orkar jag inte skriva mer. Så ursäkta om de blev knepiga meningar på slutet...för nu går ögonen i kors.

ses

Inga kommentarer: