Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 11 januari 2011

Denna ledighet..

Jag kommer fan inte överens med denna långledighet. Tycker den suger sugrör helt å hållet.

Enbart jobbigt att veta att på Torsdag kör jag igång igen & börjar med 3 nätter som dessutom är helg. Jippi liksom. Men fort jag öppnar min glappkäft på natten för att klaga tittar alla snett på mej & undrar vad de är för fel på en person som inte vill vara 9-dagars ledigt så här mitt iveckan. Men vilka av mina kompisar är ledig då?? Inte är de många inte. Visserligen finns de folk som är lediga/arbetslösa men dom ha inga barn & hur kul är de för en 5-åring att sitta & lyssna på tjatter vuxna emellan...inte så kul kanske.

Men på Torsdag så gå jag på igen. Blandade känslor ska bli skönt,men samtidigt känns de som en böld på ett väldigt opassande ställe.

Ska iofs dit imorron oxå en sväng,ska lära oss förflyttning av en tant med vridplatta & hela kittet...Spännande liv man har ibland.



Jaja,nog om de. Igår va jag på gymmet iaf, de känns idag. Körde bara överkroppen & de är ju den som är extremt förslappad. Sååå,varför inte ta i lite extra,så där så de bränner i musklerna & mjölksyran pyser i näsan tänkte jag. Så idag har jag inte bara ont i Låret utan även armarna,magen & en höft(?). Så jag känner mej extremt nöjd över att ha tränat,fått träningsvärk & dessutom fått ont i höften utan att ens tränat den.

Ska bli stor,stark & fit nu...eller Stor,de är väl inte direkt tanken att bli. Mer smal,stark & fit..bli tokbra de. Men de känns ju inte så kul att ha träningsvärk bara. De jag stör mej värst på är smärtan i höger lår & höft,de tar som bort de roliga att träna tycker jag. Höften har jag haft problem med sen den 28/1-06 när lilleman föddes...mitt i all förlossningssmärta vred jag nog till den på nå vis. De sotar jag för än. För nu kan jag få den att hoppa ur led när jag står...jag är sååå extremt duktig på de.



Idag har jag iaf varit ute med lilleman & både åkt pulka,fikat varmchoklad & myst ute. Sen tog vi även en promenad för att få lite frisk luft. Då hittade vi en tång, nå annat verktyg & så ännu ett verktyg som ser ut som ett mordvapen i Morden i Midsommer massa spännande saker man kan hitta på en promenad. Dom sakerna hade nog hoppat av nån bil,så Erik körde på de här uttrycket De man hittar,de behåller man de myntade vi idag under våran promenad.



Nu sitter vi inne & tittar på Sommaren med Göran Eriks val av film...varför han gillar den förstår jag inte. Jag gillar den,men de kanske inte är en barnfilm om man säger så.



Nu börjar klockan närma sej 16.20 karln ha inte ringt...bli ju som fundersam då liksom.

Middagen har jag inte heller kommit på vad som ska bjudas på heller. Hatar detta med maten,hade man inte haft barn så skulle jag kunna levat på gröt,fil & luft...enda med luft är väl att om man drar in tillräckligt mycket bli man gasig i magen....



ses

Inga kommentarer: