Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 15 januari 2011

Blända av..

Jag är snart inge mer än irriterad,trött & dryg. Men de är bara att gilla läget faktiskt. Har väl ingen bra förklaring på de,utan de bara är så...Like it or not.

Men imorse,då va jag irriterad,mycket irriterad,så där irriterad så att man nästan göra nåt dumt & tro mej,dumma saker gör jag ofta.
Men iaf. Kör om en bil som hade enligt mej felparkerat på vägen. Bli man omkörd i mörkret så brukar man ju som vanligt blända av.
Men de gjorde inte denna knickedick,utan denna knickedick kör med helljuset hela tiden. Sånt bli jag så förbannat irriterad över. Man bli ju bländad i bilen,men de verkar ju vissa inte fatta. Backspegeln är ju ofta bortvinklad från mej redan,eftersom jag är så mörkrädd & tror att nån ska hoppa upp från bagaget vilken sekund som hellst. Men Sidospeglarna bländar ju en lika mycket,eller så är de jag som ha dom felinställda. Jag va så irriterad över de där,synd man inte kan vinkla backspegeln så att bakomvarande bli bländad av sina egna helljus.
Hade de inte varit för att personen som blev omkörd av mej körde så sakta,så hade jag blinkat in på vägkanten & släppt förbi knickedicken OCH sen hade jag lagt mej Kloss i arslet på honom/henne med mina helljus på & hämnas. Hade kunna följa efter till världens ände eller iaf tills bränslet tog slut. Ha gjort så förut & jag kommer göra de igen....Bländar du mej,bländar jag dej!!!
Samma sak med dom man möter som inte bländar av,man bli så irriterad!
Jag har ju en inre tävling med mej själv när jag kör bil. Jag måste blända av först. Bara är så, gör jag de inte först bli hela min dag förstörd.
De finns ju vissa som inte bländar av först & ha satt de i system. Jag vet,jag ha själv varit passagerare till en sån många gånger. Möter man då en person som är sammalika,då bli de ljust när man möts.

Näe nu bli de middagsgörning & en dusch. Sen är de jobbnatt 3 av 3 som gäller.

ses

Inga kommentarer: