Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 3 januari 2011

mycket nu

Nu ha de varit mycket några dagar. Typ sen den 27/12 & frammåt har jag inte haft tid till nåt annat än att bara jobba, fixat & donat.

Nåt datum va vi till S-vall för lite mellandagsrea,hur korkad man nu få bli när man åker på nå dyligt. Folk folk & så svettiga pensionärer som tycker sej ha förkörsrätt bara för dom ha rullator. Man trängs,svettas & får ångest innan man ens kommit in i affärerna. Så på Birsta på kläavdelningen så kom jag över ett par helt vanliga svarta leggings,inte sånna med nå mönster eller nå annat krimskrams på...utan helt svarta,fint inbunden i pappkartong,dels behövde jag nya men framför allt åker man inte till Birsta utan att köpa nåt till sej själv. Vem orkar prova nå kläder & sen stå halva dagen i kö?? inte jag så då går jag på säkra kort...Leggings är töjbara!!
Sen hittade vi skrillor till lilleman på Intersport. Sen hade vi typ gjort BirstaCity. Fast vi hade fikat med Jimmy & Helena oxå.
Sen åkte vi vidare till Stadium & där hittade jag ett linne att träna inne med & en underställtröjja till mej själv & så en tröjja till lilleman. Vidare till Plantagen & köpte 4 krukväxter,tänkte att jag skulle skryta lite för de som skulle komma på Nyår...blommor & jag går inte bra överens faktiskt. Men än lever dom.
När vi kom hem va de bara att hetssova lite för mej eftersom jag skulle jobba. 1.5 timmar hann jag med innan de va dax att åka.
När jag kom hem på morronen va jag trött,men inte kunde jag sova för de inte. Behövde ju skriva inköpslistan inför nyårsaftonen..Så om man tänker efter så va de den 29de som vi va till Birsta.
Eftersom jag klev av 31/12 så skulle Tommy handla. Jag skulle ju så stort sova...tjenare. 11.45 va jag vaken. 12.20 satt jag i Emmas bil på väg mot K-fors & Dollar + nå andra affärer.
Handlade krimskrams & lullull till dukningen. Sen hem. Tänkte ju sova några timmar innan jag skulle iväg igen. Men de gick inte.
Klampade ner & började duka bordet som gick i Svart,guld & lite vitt. Vart helt okej.
Pimplade kaffe & gjorde mej klar för sista jobbnatten 2010.
När den natten va över,ja,då vågade jag helt enkelt inte ens köra bil. Trodde jag skulle svimma vilken sekund som hellst. Stannade kvar på jobbet & sov några timmar. Men som alltid (eller den senaste tiden) sover jag bara några timmar.
Hem,slänga Erik i bilen & tillbaka till stan för att lämna honom. Han for till Mormor & morfar.
Åter på väg hem. Nu kan jag ställa bilen på Autopilot & slänga upp fötterna på instrumentbrädan & sova en stund...så många gånger ha jag kört den vägen.
Fixade & donade inför middagen & helt plötsligt är de fullt med folk i huset & medans jag piffar & puffar med mitt hår & utseende så roar sej folk i köket med att dricka,surra & värma maten.
Efter vi käkat så Tittar vi på Grevinnan & betjänten. De är ju ett måste varje år.
Surrar spela spel & dricker lite till.
Sen innan 00.00 slaget går vi ut till stora parkeringen nere vid vägen där vi skålar in de nyå året med grannar & vänner. Skjuter raketer & dricker skumpa. Helt plötsligt har vi hela huset av Björkåbor... Så de bli mer surr & drickande. Vid 3 slår jag igen mina små gröna & sen sov jag fram till 12.
Hem till Graninge för att umgås med min faster som va på besök hela helgen. Så helgen bestog i att surra,äta gott & vara ute i snön. En riktig myshelg med andra ord.
Igår jobbade jag & de ska jag göra inatt oxå.. Men jag fattar inte vad som är fel just nu, jag sover bara några timmar & sen är jag vaken & kan för mitt liv inte somna om.
Här har man skrytit för sina arbetskamrater att jag inte ha de minsta problem med att sova fram till 16-17 tiden...nu vaknar jag 11.30-12. IRRITERANDE. Särskilt när man inte kommer i säng förrän vid halv 9.
Men bara en natt kvar innan jag går på 9 dagars ledigt. Ska bli skönt,inte för att jag jobbar ihjäl mej direkt nu,men lite sömn skadar ju inte.
Nu en dusch & sen invänta grabbsen. ska möta dom i dörren idag,sen bli de gymmet en sväng innan jobbet.

ses

Nu kanske ni undrar varför jag ska duscha innan & de beror helt enkelt på att jag ha guck i håret,alltså saltvattenspray,inge annat guck!!! & som jag sover,när jag väl gör de vill säga. Så måste jag nästan stå på huvudet & göra de tror jag bestämt. För de är de mest fantastiska frillor man kan få till efter några timmars sömn.
Dessutom ser jag ut som en Björn på benen...oxå en anledning att duscha en skvätt.

ses

Inga kommentarer: