Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 26 januari 2011

Bilar!!

Är de nå jag kan bli gråhårig på så är de bilar (& alla mina funderingar då). Jag blir tokig när de inte gå som jag vill.
Igår skulle jag tanka,jo jag börjar lära mej!! Men va händer när jag svänger in på macken,min speciella mack som jag alltid tankar på. Jo men såklart har tanklockshelvetet fröse fast...IGEN!! Lite stressad & småsen som man tydligen alltid är nu för tiden så sliter jag åt mej första bästa nyckel & börjar bänna. De första man då ska tänka på är följande:
1) Se till att du dragit i spaken-för-öppnande-av-tanklock Först! innan du börjar bänna med en nyckel. När du gjort de & de fortfarande inte går att öppna..då kan du läsa vidare.
2) Bänn inte med en rund nyckel...En rund nyckel är alltså inte en platt nyckel som går till dörrar,utan de är rund nyckel som passar i tändningslåset till min Ford.
3) Gå ifrån bilen några minuter för att lugna ner dej innan du går lös med en Platt nyckel som går till dörrar eller platta nycklar som går till Bilar funkar oxå. Jag bännde upp locket med en King-Cab nyckel...tror att de är att föredra.
4) De mest viktiga tumregeln som du ska tänka på: Ta inte i så förbannat så att nyckeln slinter & repar upp bilens sida ännu mer än vad som hände förra gången när tanklocket fröse fast.
5) När du gjort allt de & sen börjat tanka....Andas lugnt & räkna till 100 så du hinner kyla av dej den värsta ilskan. Annars bli de lätt att man tar till tändaren nästa gång...& de har jag ju sagt tidigare att de inte är att föredra!! Gör ni de ändå,ja, Då kan ni dra den gamla vitsen:
Vet ni hur man får en Bil att låta som en hund?? Ta en tändare & tina upp tanklocket....WHHOOOOOFFFFFF.

Ja,över till annat. Erik är piggare,lite snorig bara. Men han få va hemma från dagis hela veckan. De gå nämligen Magsjuka där!! Kan man undvika de är de ett stort PLUS.
Så jag hoppas de är spritat & klorinat i varenda liten vrå på dagis nu tills nästa vecka. För ingen magsjuka vill vi ha!!
Jag har jobbat 2 nätter nu. Så jag är som vanligt trött & slö idag.
Jörgen har haft Erik sen tidiga morronen idag.... Vilket Erik va fruktansvärt nöjd över. Så Stort TACK än en gång för de.

Imorron ska vi baka,Erik fyller ju år på Fredag.5 År,vart har dom tagit vägen egentligen? Han föddes ju just. De va ju nyss han kissade i V-ringningen på en när man bytte småblöjorna på honom, petade köttbullar & potatis i öronen på sej själv när han för första gången skulle äta själv med sked & de va ju för FAAAN nyss han lärde sej att gå.
Nu är han en egen individ med mycket Tjurighet,Temperament & ett ton av Kärlek till alla i sin omgivning. En grabb med ordets gåva,ljuvligaste skrattet & den mest livliga fantasi man kan tänka sej.
Ja,för att vara de första barnet & de enda i den här familjen så tycker jag att vi lyckats riktigt bra med honom. Visst har han sidor man skulle vilja spola ner i toaletten... Men på de stora hela är han min Gofis fylld av kärlek & omtanke om andra.

Näe nu ska vi äta.

ses

Inga kommentarer: